PUBG

A frissítésben elfelejtettek szólni pár fontos változtatásról – A PUBG Corp. reagált


Jobban hozzányúltak a hangrendszerhez, mint gondoltuk volna.

A 27. update sem lett hibátlan, ám az idő múlásával egyre több új bug bukott ki. A legnagyobbat WackyJacky vette észre, akinek egy sima meccs során tűnt fel, hogy meghallotta, ahogyan ellenfele bevett némi painkillert a csata közben. A probléma csupán annyi, hogy az ellenfele nagyjából 30 méterre volt, ezt pedig korábban nem lehetett hallani ilyen távolra.

Mint kiderült mostantól a healelést nem csupán a közvetlen közelünkben lévők hallják meg, hanem azok is, akik tőlünk 33 méterre vannak. Az energiaitalt és painkillert is lehet hallani, de nem csupán a kézmozdulatokat, hanem a felbontást is tökéletesen kihallani. A probléma csupán az, hogy erről szó sem volt a patch notes-ban, így mindenkit váratlanul ért a változtatás.

WackyJacky videója szokás szerint rendkívül felkapott lett, a PUBG Corp. kommunikációs menedzsere is feltűnt és biztosított mindenkit, hogy ez nem szándékosan került a játékba, csupán egy bugról van szó.

Egy koreai hangmérnököt sikerült elérnie, aki péntek este visszament, hogy kiderítse mi az oka a hibának. Amint megtalálják az okát, érkezik is az új hotfix, ami jövőhétre várható. Reméljük minél hamarabb sikerül megoldani az esetet.

Ezt olvastad már?

Halálra idegesít mindenkit, mégis direkt került a játékba

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva