Gaming

Shroudot sem kell félteni! – Olyat szólt vissza, hogy Dr Disrespect hirtelen megszólalni se tudott


A cicaharc folytatódik, ismét shrouddal és Dr Disrespecttel a főszerepben.

Az utóbbi időben Dr Disrespect nagyon kikelt magából. Először shroudból csinált viccelt, majd utána Ninjának szólt be. Régi taktika, hogy a nagy rajongótáborral rendelkező streamereknek beszólnak a kisebbek és ezáltal nézettséget generálnak, na meg plusz nézőket csábítanak át. Ez esetben viszont Doc egyáltalán nem nevezhető kicsinek. Viszont ha drámázásról van szó, akkor Dr Disrespect az egyik legnagyobb nagyágyú a Twitch-en, de ezúttal shroud válaszát ő sem tudta hová tenni. A legutóbbi összeszólalkozásuk óta shroud nem igazán ment bele a szájkaratébe, ő inkább okosan szólt vissza.

“Csak úgy megjegyzem, Doc 6 óra alatt húzott be egy győzelmet. 3-3? 12 kill? 8 kill? … Nekem el van törve a kezem… csak úgy szólok”

Dr Disrespectnek sem kellett több, amint értesült a beszólásról, egyből bejátszotta stream közben a klipet. Túl sokat nem tudott hozzáfűzni, hiszen a tények magukért beszélnek.

A rage után doc visszatért és próbálta elmagyarázni, hogy szerinte miért nyer többet shroud. Nem ment bele a skillbeli különbségekre, egyszerűen mindent a streamsniperekre fogott:

“A streamsniperek, akik utánam jönnek le akarnak mészárolni. Engem le akarnak lőni, az ő streamsniperei meg csak futkosni akarnak mellette fegyverek nélkül, kitárt karokkal.”

Majd shroud rajongóit sem hagyta ki az ekézésből:

“Shroud, shroud! Te vagy a legjobb! Imádlak shroud! Imádtalak a Cloud9-ban is, még akkor is, ha nem nyertél meg semmit! Na erről beszélek”

Nem igazán értjük, hogy mi indította be ezt a lavinát kettőjük között, de valószínűleg ezt csak ők ketten tudják, habár azon sem lepődnénk meg, ha az egészet megbeszélték volna előre, hiszen korábban rendkívül jó viszonyt ápolt egymással a két streamer.

Ez történt korábban:

Műbalhé vagy ez már komoly? – Shroud és Dr Disrespect összeszólalkoztak

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva