Fortnite

Az Epic megerősítette: Hamarosan érkezik a Mini Battle Royale mód a Fortnite-ba!


Gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni! Ez a siker kulcsa!

A Fortnite Creative módja manapság egyre felkapottabb, ami nem csoda, hiszen a játékosok rengeteg dolgon kísérletezhetnek, na meg persze gyakorolhatják az építést, ami sokaknak még mindig elég nehézkesen megy. A gyakorlásból sosem elég!A Creative mód fejlődése viszont nem állt meg, a nagy népszerűségnek köszönhetően az Epic egy kérdezz-felelek keretében elárult pár olyan újítást is, amiről még nem beszéltek korábban.

A végjátékig alapvetően a tapasztaltabb játékosok jutnak el, de itt is rengeteget számít a tapasztalat, épp ezért jött a kérdés, hogy erre esetleg nem lehetne-e valami gyakorlóküldetést bevezetni a Creative mód keretein belül:

“Lesz valaha egy vihar szűküléses szimuláció, amivel gyakorolhatunk a végjátékra?”

Az Epic Games munkatársa pedig megerősítette, hogy készül egy hasonló mód:

“Igen! Ezt már terveztük, de technikai szempontból egy kicsit nehézkes és ezért nem tudtuk még bemutatni. A célunk az, hogy mindenkinek lehetősége legyen egy “mini battle royale” játékot futtatnia a saját szigetén, konfigurálható viharokkal, buszokkal, stb.. Az az igazság, hogy némi ügyeskedésre van még szükség ahhoz, hogy a Creative módban több játéktípus futhasson ugyan azon a szerveren. Ki kell még ezt találni és mehet!”

Remélhetőleg nem kell sokáig várni erre, de nem aggódunk, ugyanis a szintén Unreal Engine 4-gyel rendelkező PUBG-ban is meg tudták oldani, így az Epic-es srácoknak is biztosan menni fog!

Ezt olvastad már?

Mostantól tényleg eltűnnek a mémek? – Ilyen lesz a 13. cikkely a gyakorlatban

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva