Apex Legends

Újabb magyar siker az Apex Legends Twitch Rivals-on, szép volt fiúk!


Ismét izgalmas estén vagyunk túl.

Kedd este ismét újabb állomásához érkezett az Apex Legends Twitch Rivals eseménysorozat. Hazánkat az első Apexes Twitch Rivals-höz hasonlóan TheVR Jani és bLYYY képviselte, azonban sprEEEzy helyett spajKK szegődött a páros mellé. A csapatnév sem változott, az ötletes Camp 2 Win nevet használták a srácok.

TheVRJani és bLYYY hatalmasat mentek a Twitch Rivals kupán – Hatodik helyen zárt a magyar páros

A formátumot a legelső alkalomhoz képest kissé átdolgozták a szervezők, ezúttal több fordulón keresztül zajlottak az események. Minden egyes fordulóban két (svájci rendszerben) meghatározott csapat pontszámait állították egymásnak. Amelyik trió több pontszámot szerzett a két meccs alatt, az nyerte az adott kört.

A pontszámítás a következőképp zajlott:

  • Első hely – 10 pont
  • Második hely-  5 pont
  • Harmadik hely – 4 pont
  • Negyedik hely –  3 pont
  • Ötödik hely – 2 pont
  • Ölésenként pedig 1 ponttal gazdagodtak a csapatok.

Az első körben a Camp 2 Win megkapta a mezőny legerősebb csapatát, derekasan küzdöttek, ennek ellenére sajnos az első fordulóban alulmaradtak. Győzelem a második körben sem született, de erre nem is volt szükség, hiszen eszméletlenül sokat öltek a fiúk, szép munka volt. 1-1 lett az összesített állást.

16 öléses meccs is volt a második körben

Az est második felének első mérkőzése sajnos egy kevésbé szerencsés meccsel indult, ám öt ölést és az ezzel járó öt pontot be tudták gyűjteni a srácok. Annak ellenére, hogy a forduló második meccse sokkal jobban sikerült, a harmadik kör is elúszott. 1-2-es eredménnyel indultak neki az utolsó körnek. Az utolsó két meccs sem sikerült a legjobban, nagyon szerencsétlen szituációkba került a trió, sokszor több squad is szendvicsbe fogta őket.

Véget ért a mai verseny.Alakulhatott volna jobban is, de rosszabbul is, tehát teljesen jó ez az eredmény!Köszi, hogy…

Közzétette: BLYYY PLAYS – 2019. április 2., kedd

A Camp 2 Win csapata 2750 dollárt (~ 790 ezer forint) nyert a versenyen, így igazán nincs okunk szomorkodni. Gratulálunk TheVR Janinak és bLYYY-nak, szép munka volt!

Az est hangulatára nem lehetett panasz, elég csak megnéznünk a lenti klipet. 🙂 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva