Gaming

Epic Store exkluzív lesz a Borderlands 3 – A Steamen elszabadultak az indulatok


A Valve nem áll a helyzet magaslatán az utóbbi időben.

Korábban mindenki azt hitte, hogy a Valve-féle Steam áruház megrenghetetlen, ám az Epic megmutatta, hogy bizony ez nem feltétlenül így van. Azóta jobbnál-jobb ingyenes játékokkal és Epic Store exkluzív tartalmakkal próbálják átcsábítani a játékosokat, de ennek nem mindenki örül. A játékosok egy része pedig hangot is ad nemtetszésének, ezúttal pedig a nemrég bejelentett Borderlands 3 került a célkeresztbe, ugyanis a Gearbox nemrég bejelentette, hogy a Borderlands 3 bizony Epic Store exkluzív lesz.

Több sem kellett a Steam felhasználóknak, a korábbi részeket elárasztották negatív értékeléseikkel, így ha valaki a korábbi epizódok után kutat, hasonlóval fog találkozni:

Az egésznek persze semmi értelme, hiszen a negatív kommentektől nem fogják megváltoztatni a döntésüket a kiadónál. Az Epic elnöke, Tim Sweeney nemrég egyértelművé tette, további exkluzív megjelenésekre törnek, és az sem zavarja őket, ha a Steamen már korábban ott volt a játék. Öröm az ürömben, hogy a Steamen jelenleg 93%-os leértékelést kapott a Borderlands: The Handsome Collection, amit minden földi jóval megpakolt a Gearbox és most 132 euró helyett csupán 9,44 eurót kérnek a csomagért. Persze szeptember 13-án már érkezik az új 3. rész, amire minden rajongónak piros betűs ünnep. Reméljük, hogy nem fog csalódást okozni!

Ezt olvastad már?

Újabb hadüzenet, még több Steames játék kerül át exkluzívan az Epic Store-ba

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva