Fortnite

Ninja kilépett: “Nem játszom addig, amíg az Epic nem csinál valamit!”


Ninja teljesen kiakadt, lehordta az Epic Games-t, majd bejelentette, nem játszik addig, amíg valami változás nem történik.

Sorra pártolnak el a Fortnite-tól a nagyobb streamerek a Siphon (Pop-Up Cup szabályok) változtatások miatt. Több profi is bejelentette, nem hajlandó játszani a játékkal addig, amíg az Epic Games vissza nem állítja a pörgősebb és kompetitívebb játékmenetet a normál módokba is. Itt most persze lehetne védekezni azzal, hogy az Arena módban elérhetők ezek a szabályok, egyszerűen csak ott kellene játszaniuk. A probléma ezzel az, hogy az a szint, ahol ezek a nagyobb játékosok játszanak, egy meglehetősen szűk kör, így a matchmaking akár hosszú percekbe, ne adj isten órákba telhet! A streamerek pedig abból élnek, hogy szórakoztatják a nézőiket, a lobby nézegetése percekig pedig közel sem tartozik a szórakoztató időtöltések közé. A normál módok viszont gusztustalanul lelassultak, a farmolás “évekbe” telik, valamint mostantól a sorozatos killeket sem jutalmazza a rendszer, így a szorult helyzetekben életben maradni sem könnyű.

Onnan lehet tudni, hogy igazán nagy a baj, hogy Ninja, a játék legnagyobb reklámarca, a tegnapi közvetítése során felrobbant a dühtől a játék jelenlegi helyzete miatt, s megígérte nézőinek, addig nem nyúl a játékhoz, amíg az Epic Games nem tesz valamit a helyzet javítása ügyében. Azért egy kiskaput hagyott magának, Arena Solo-t és Duo-t még hajlandó közvetíteni, bár ezeket is csak akkor, ha nem 10-15 perc a várakozási idő.

Nem túl fényes hát a helyzet a Fortnite háza táján, ráadásul mindez a legrosszabbkor jött, ugyanis hamarosan elkezdődnek a Fortnite World Cup kvalifikációk, ez a lázongás pedig nem tesz jót a verseny minőségének, hiszen több egészen kiváló játékos mondott búcsút a Fortnite-nak az elmúlt 2 hétben. Sajnos úgy tűnik, hogy az Epic Games meg van elégedve a munkájával és nem akarnak tudomást szerezni a közösség visszajelzéseiről. Mintha csak abban bíznának, hogy az idő majd megold minden problémát…

Ezt olvastad már?

Feltörték a hivatalos Fortnite Twittert – Szanaszét trollkodták az üzenőfalat a v8.20 miatt

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva