Hearthstone

Megéri használni, vagy sem? Mutatjuk, hogy mennyiszer eshet jó legendary Rafaamból


Jöjjön egy kis statisztika!

Szerda este óta ismerjük a Rise of Shadows kiegészítő lapjait, úgyhogy azóta a játékosok azon agyalnak, hogy milyen paklik lehetnek jók. A Secret Paladin például elég ígéretes:

Fiery Ware Axe és Totem Golem? A Secret Paladin jó eséllyel továbbra is erős marad

Kripp értékelései alapján a Murloc Shamannal is komolyan lehet számolni:

Ezekre érdemes odafigyelni: ez a 7 lap lesz kimagaslóan erős Kripp szerint

Az egyik játékos pedig a Warlockkal foglalkozott: összeszedte, hogy Arch-Villain Rafaamot mennyire is éri meg használni. Lássuk!

  • Tier 1-ben 16 legendary tanyázik (a 112-ből), mely a pool 14%-a.
  • Tier 2-ben 26, ami 23%-ot jelent.
  • Tier 3-ban 20 található, ez 18%.
  • Tier 4-ben 32 darab, ami 28%.
  • A legutolsó tierben pedig 19, mely 17%-ot jelent.

Konklúzió: a kapott legendary-k 55%-a tehát játszható, vagy kifejezetten erős (tier 3 és felette), és 45%-a az, aminél inkább azt kívánjuk, hogy bár ne raktuk volna deckünkbe a gonosztevőt.

Végezetül egy kis szerkesztői megjegyzés részünkről: ahogy azt az egyik kommentelő is kiemeli, azért itt-ott bele lehet kötni a tier listába. Rafaam kontroll csatákban lesz a leginkább effektív, ahol szeretnénk lecserélni a feleslegesebb lapjainkat (kisebb leszedéseket, pl. Mortal Coil), ott pedig elhúzódó játékban simán jó egy 5-7-es statokkal rendelkező Archmage Antonidas is.

Végső konklúzió: simán megéri berakni paklinkba Rafaamot, mert már önmaga is elég jó méretekkel rendelkezik, a potenciális transzformáció pedig abszolút ígéretes – persze hordák ellen maximum akkor rakjuk ki, ha szükség van a tauntra, nem szeretnénk a leszedéseinket átalakítani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva