Hearthstone

Indulhat a Theory Crafting: 3 deck, melyet már az első nap meg fognak pörgetni a profik


Ezekkel érdemes kísérletezgetni.

Ma este jön el az a pillanat, amit hónapok óta várnak a Hearthstone rajongók: bekerül az új kiegészítő, és távoznak Hall of Fame-be a sokak által nem kedvelt lapok – élükön Bakuval és Gennel.

Ha megvoltak a bontogatások (előre is egy kalappal hozzá), akkor nincs más dolgotok, mint összerakni egy paklit és irány a ladder! Nos ehhez szeretnénk segítséget nyújtani: jöjjön 3 deck, melyet a profik előzetesen már összeállítottak – akár kezdhettek ti is ezzel, ha van kedvetek!

Bozzzton Secret Paladinja

Elsőként jöjjön a Secret Paladin: nem meglepő, hogy szerepel a listán, az előzetes találgatások során mi is írtunk róla.

Fiery Ware Axe és Totem Golem? A Secret Paladin jó eséllyel továbbra is erős marad

Kód: AAECAZ8FBK8E2P4CjpoDlJoDDQBGjAGeAZkCyASCBfUFzwavB63yAr6YA5CaAwA=

Noha a Dive Favour a Hall of Fame áldozata lett, egy baromi erős early game-et kapott a deck: a Mysterious Blade-ről már írtuk, hogy egy Fiery War Axe 2.0 ebben a pakliban, illetve a Sunreaver Spy is csomószor jöhet 3-4-esként 2 manánál, amit nem kell ecsetelni, hogy mennyire erős tényező. A deck szerzője szerint a kirotált laphúzás hiányát a picit eltolt managörbe (Argent Commander) kompenzálhatja – később is húzunk értékes lapot.

Zalae Murloc Shamanja

Nem csak Kripp az egyetlen, aki baromi erősnek látja a Murloc Shamant: Zalae is összerakott egy ígéretes paklit.

Kód: AAECAaoIAt6CA5ybAw7FA9sD+QP+A9AHpwj28AKP+wL2igOMlAO1mAPGmQP0mQPHnQMA

Újabb deck, melyen a korai játékon van a hangsúly: a szokásos swarm stíluson van a hangsúly olyan új lapokkal, mint a Sludge Slurper vagy épp a Likkim, később pedig a már korábban ecsetelt Scargill jelentheti a terrort az Underbally Anglerrel kombinálva. Ahogy minden Murlock decknek, ennek is gyengéje, ha kap egy asztaltakarítást, azonban ha a kint lévő boardra elnyomunk egy Soul of the Murloc-ot, akkor kapunk egy halom 1-1-es miniont! Ha gyors meccsekre vágyunk, akkor egyértelmű választás.

Likkim(90198).png

RDU Miracle Rogue-ja

Amióta világ a világ létezik a pakli, persze folyamatos átalakulás mellett: RDU ezt a verziót dobta össze elsőre.

Kód: AAECAaIHBLICyAOvBOf6Ag20Ac0D1AWXBu4GiAeGCabvAsf4At76AtWMA5CXA/6aAwA=

Aki új lapokat akar próbálgatni, annak nem ez lesz a deckje: mindössze a Vendetta és a leírni is nehéz Hench-Clan Burglar az új lapok a pakliban, azonban pont ez egyben az ereje is – nem kell sokat költeni rá, és már bizonyított.

A gameplan terén nincs változás: olcsó leszedésekkel és könnyen snowballozó minonokkal indulunk meg, a meccset pedig az örökzöld Leeroy Jenkins zárja le. Ha gond van, nyugodtan használjuk Myrát: tapasztalhattuk, hogy többet ér az általa húzott lap (és potenciális burn), mint az, hogy elfogy a deckünk – akkor is vesztettünk gyakorlatilag, ha üres a kezünk, így ez egy végső mentsvár gyakorlatilag.

Ami meglepő lehet, hogy bekerült a semmivel nem szinergizáló Necrium Blade a kirotáló Shadow Blade helyett: ebből is látszik, hogy a 3 mana 3-2-es fegyver önmagában is korrekt.

Már csak pár óra a várva várt eseményig, jó játékot kívánunk előre is!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva