Fortnite

Ninja attól tart, ha az Epic Games nem lép hamarosan, a Fortnite lehet az új H1Z1


Van valami abban, amit az amerikai streamer mond...

A Fortnite Battle Royale legnagyobb előnye a piaci riválisokkal szemben, az az aktualitás. Vagyis minden egyes héten megújul valamennyire a játék, ez pedig folyamatosan generálja magának a figyelmet. Viszont szépen lassan a legnagyobb pozitívum a legnagyobb negatívummá válhat, abban az esetben, ha az Epic Games nem kapcsol időben.

Ninja, a Fortnite közösség egyik legismertebb alakja, nemrégiben felhívta a nézői figyelmét arra, hogy mialatt lenyűgöző, ahogy folyamatosan megújítja a játékot különböző tartalmakkal az Epic, a bugokra, glitchekre és egyéb játékhibákra nem fordítanak elég figyelmet, azok pedig csak gyűlnek, csak gyűlnek…

“Óvatosnak kell lenniük, túl sok mindent pakolnak a játékba és szinte alig foglalkoznak a már meglévő hibák javításával. Minél több minden érkezik pluszban, annál nagyobb lesz a hibahalom.”

Ez teljesen igaz, sajnos a spagetti kód így működik, minél több újdonság érkezik, annál több minden romolhat és romlik is el. Ezért kell kontroll alatt tartani a játék új tartalmait. Ha valaki, akkor Ninja tudja, hogy mi történt a H1Z1-nal anno, elvégre ő maga is a húzónevek közé volt sorolható akkoriban. Sajnos a játék fejlesztői nem figyeltek oda kellőképpen a játékhibák javítására, így idővel játszhatatlanná vált a H1Z1 és teljesen irrelevánssá is vált a piacon.

Szerencsére a Fortnite estében még nincs szó arról, hogy esetlegesen összedőlne a kártyavár, ám az biztos, nem lenne rossz, ha ezesetben hallgatnának a vezető streamerre és hotfixek formájában szépen elkezdenék javítgatni a komolyabb bugokat és glitcheket.

Bár mostanában egyre kevésbé elégedett az Epic munkájával a közösség:

Még egy ideig maradnak a labdás végjátékok: Késik a Baller nerf!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva