Fortnite

Ilyen kirohanást se láthatunk mindennap: dobhártya szaggató üvöltés Dr DisRespecttől


Ez még tőle is kemény volt.

A Fortnite és úgy általában a videojátékok elég fárasztóak tudnak lenni, ha az ember túl sokat nyomja őket. A streamereknél márpedig gyakran ez a helyzet, ugyanis ebből élnek legtöbben, szóval kénytelenek belerakni naponta elég sok órát – ez pedig frusztrációhoz vezethet.

Dr DisRespect és a rage lassan egy fogalom: nyilvánvaló, hogy hozzátartozik az imázsához, az is egyértelmű, hogy néha rájátszik, azonban nem is olyan régen írtunk arról, hogy már többedjére húzta fel magát a Fortnite-on, majd törölte le – persze ideiglenesen.

Dr DisRespect besokall – 33. rész: a streamer ismét szétoltotta, majd letörölte a Fortnite-ot

Ideiglenesen, ugyanis egy újabb kiakadását láthattuk nemrég, azonban ez durvább volt az eddigieknél: szabályosan ráordított a játékra. Figyelem! Tekerjétek le a hangerőt, máskülönben a fületek bánja!

Egyet leszögezhetünk: megértjük a frusztrációját. Egy szürke SMG-vel igencsak pontos találatokat tudott leadni (amint látható jó pár fejes volt közte), úgy tűnt nyeri a csatát, mégis jött 2 Shotgun lövés és elhullott. A reakció ettől függetlenül erős volt: kétségtelen, hogy egy nyertes csatát bukott egy szempillantás alatt, azonban szerintünk ez a mértékű kiakadás már sok.

Nagyon sokáig nem tartott a rage: pár perc elteltével visszasétált a doki, majd anélkül folytatta a streamet, hogy kommentálta volna az esetet – valószínű érezte, hogy kissé túllőtt a célon.

borító

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva