Fortnite

“A Fortnite miatt ilyen puhányok a mai fiatalok” – Dr Disrespect ismét felszólalt a Fortnite ellen


Dr Disrespect ismét beleállt a Fortnite-ba.

Dr Disrespect az igazán nagy sikereit a battle royale játékoknak köszönheti. Ennek ellenére nem ritka, hogy szapul egy játékot vagy a fejlesztőit vagy akár a játék közösségét. Persze ezt betudhatjuk a streamer karakterének is, amit rendkívül élethűen alakít, de nem mehetünk el a tény mellett, hogy 3,3 millióan követik minden mozdulatát a doc-nak. Épp ezért számít annyira a véleménye, az utóbbi időben viszont szinte csak szidja a Fortnite-ot, annak ellenére, hogy meglehetősen sok időt tölt a játék előtt.

Az álca mögött

Ezúttal a Fortnite játékosbázisát pécézte ki magának, ő úgy gondolja ugyanis, hogy a gyerekeket a Fortnite puhánnyá teszi. Elég érdekes felvetés, de Doc-nak szilárd elképzelései vannak. Szerinte az igazi old school játékok, mint például a Call of Duty, Halo vagy Counter Strike megtanította a fiatalokat célozni, hiszen ha nem tudtunk kellő ügyességgel lőni, akkor ezekben a játékokban mind meghaltunk. Ellenben a Fortnite-ban ott az építés lehetősége, ami Dr Disrespect szerint remek lehetőség arra, hogy valaki egy második lehetőséget kapjon akkor, ha nem tud célozni. Az épületekben bujkálva pedig senki sem fog megtanulni lőni. A mai fiatalok pedig szerinte egyre puhányabbak, amiért a Fortnite-ot is okolja.

“A fiatalabb generáció egyre puhányabb és puhányabb. Érzékenyebbek és egyre csak puhányabbak lesznek.”

Dr Disrespect mindezért a Fortnite fejlesztőit okolja, hiszen a játék nagy népszerűsége miatt a fiatalok napi szinten játszanak a Fortnite-tal. Az érdekes levezetés ellenére tényleg lehet, hogy van valami doc mondanivalójában, viszont a másik oldalt egyáltalán nem vette számításba, hiszen az építésnek köszönhetően a kreatív gondolkodásra ösztönzik a fiatalokat a fejlesztők. Ez nagyban segítheti a fiatalok térlátását, a kézügyességet, ami a későbbiekben még nagyon jól jöhet akár az iskolában, akár az életben.

Ezt olvastad már?

“Ettől még a PUBG is jobb!” – Shroud otthagyta az Apexet

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva