PUBG

A PUBG Corp. elárulta: Ismét változtatnak az SR-eken


A korábbi változtatás megosztotta a közösséget.

Egész pontosan 3 hete érkezett meg az SR buff a játékba, korábban ugyanis a mesterlövész fegyverek távoli sebzése nem volt a legideálisabb, épp ezért sokan inkább a DMR-eket választották. Az SR buff elég erősre sikeredett, főképp az AWM esetében, ugyanis még a lvl2-es mellénnyel szerelt játékosokat is egy golyóból vitte a földre. Emiatt WackyJacky is aggódott egy sort, szerinte ugyanis így nem igazán kiegyensúlyozottak a fegyverek.

Az AWM egyszerűen túl erős lett, de ennek ellenére sokan úgy gondolják, hogy így legalább megvan a maga bája a fegyvernek, ezzel a lépéssel ugyanis tényleg jóval erősebb lett a world loot SR-ekhez képest.

BreaK, az ex-profi játékos szerint ezzel nincs semmi gond, a probléma inkább azzal van, hogy a játék néha tele van AWM droppal. A Vikendin található “titkos” alagút pedig rátesz az egészre egy lapáttal. A fegyver dropját szerinte korlátozni kellene és ezzel meg is oldódna a probléma.

Hawkinz a Twitch-en elárulta, hogy az SR buffot nem igazán fogadták pozitívan a játékosok, főleg az AWM esetén. Épp ezért hamarosan ismét változtatni fognak a fegyvereken, de bővebb információt nem árult el egyelőre.

Kíváncsian várjuk, hogy miként fognak ismét hozzányúlni a fegyverekhez, még az is lehet, hogy nem csak az SR-eken változtatnak. Könnyen lehet, hogy a héten már meg is érkezik a változtatás.

Ezt olvastad már?

Fegyverenkénti fejlődési rendszer ingyenes jutalmakkal?! Érkezik a Weapon Mastery!

   

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva