Counter Strike

Az első csapat akinek 7 játékosa van? Ráadásul 7 különböző országból!


A HellRaisers-nél megszaladtak a dolgok a játékosokat illetően.

Április elején lett a hivatalos ötödik játékos loWel, úgy tűnt abbamarad a cserélgetés a csapatnál. Tegnap azonban derült égből érkezett a bejelentés, hogy h0bbit átigazolási listára került, és a fiatal litván skillgép, nukkye az új ötödik. Ezzel ő a szervezet hetedik játékosa jelenleg, igazi multikulti társaság, mind a hét játékos különböző nemzetet képvisel:

Kérdés azonban, hogy hogyan lesz így Major a csapat számára. Ugyanis a spot megtartásához 3 player kell, aki az előzőn is játszott, a Cloud9 majdnem bele is esett a csapdába:

Elszámolta magát a Cloud9, több játékost rúgtak ki mint kellett volna

Jelenleg az aktív keretnek csupán 2 tagja játszott az előző Majorön a HR zászlaja alatt. h0bbit biztosan nem marad a csapatnál, így tehát marad DeadFox, aki továbbra is inaktív a kispadon. Ha meg szeretnék tartani a Major spotot, akkor vagy játékosként, vagy coach-ként be kell emelni DeadFox-ot a keretbe. Az előbbi verzió nehezen képzelhető el, nem igazoltak volna le ennyi játékost, akkor. A második már annál hihetőbb, csak akkor lmbt nélkül kell játszania a srácoknak. Kérdés, hogy nem kvaliznak-e inkább újra, ugyanis a CIS Minorról szinte nevetve jutnának be a Majorre.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva