PUBG

Még mindig az AR-ek a királyok! – Íme a PUBG 5 legnépszerűbb fegyvere


Az AR-ek továbbra is óriási népszerűségnek örvendenek.

Hiába alig van visszarúgása az UMP-nek és hiába darál a Vector úgy, mint az állat, még a mitikussá vált Kar98k sem került fel a legnépszerűbb fegyverek közé, amit a Gosui.ai adatelemzői publikáltak. 100 ezer mérkőzést vizsgáltak meg, ezen belül pedig arra hegyezték ki a felmérést, hogy mely fegyverek a legnépszerűbbek a játékban.

Mint kiderült, a killek 65 %-át az AR-ekkel szerzik a játékosok, tehát a maradék 35%-ban oszlanak el az SMG-k, a DMR-ek, az SR-ek, a pisztolyok és a kézifegyverek.

Hiába nerfelték, az M416 még mai napig a legnépszerűbb a játékosok körében. Egy átlagos meccsen ezzel a fegyverrel 10 fejlövést osztanak ki, 21 játékost knockolnak és 2460 sebzést okoznak a játékosok. Meglepő módon a másik helyen a Vikendi exkluzív G36C áll, ezt pedig a Sanhok exkluzív QBZ követi.  A 4. helyen nem sokkal maradt le az AKM, ami valószínűleg a nehéz kezelhetősége miatt csúszott hátra, de azért egy kompenzátorral el lehet lenni vele. Az 5. helyen pedig a Scar-L zárta a legnépszerűbbek sorát. Az elemzésből az is kiderült, hogy Vikendi és Sanhok óriási népszerűségnek örvend, hiszen két exkluzív fegyver is bekerült a 2. és a 3. helyre, ami nem gyenge teljesítmény.

Aki esetleg kihagyta volna az adatelemző cég korábbi statisztikáit, az itt találhatja őket:

Ezek a legnépszerűbb landolási helyek Erangelen – 40 000 mérkőzés alapján

A legnépszerűbb landolási helyek Miramaron – 40 000 mérkőzés alapján

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva