PUBG

Nem adja a PUBG? – A profi válaszol, 4 tipp, amitől jobb lehetsz!


4 tipp, egyenesen egy profitól.

A PUBG kezelése nem épp egy leányálom, főleg a friss játékosok számára. Épp ezért osztott meg pár tippet a Cloud9 profi játékosa, Kaymind, hogy jobbak lehessünk a harcmezőkön. Bár a tapasztalt, skilles játékosok biztosan ismerik ezeket.

1. Szabd testre a beállításaidat!

Sokan a gyári beállításokat használják, ám ekkor bizonyos funkciókat nem találhatunk meg azonnal, ami a PUBG esetén könnyen a halállal lehet egyenlő. Bindeljünk be mindent a saját kényelmünk szerint, az egérérzékenységet is beleértve.

2. Válasszuk ki a megfelelő fegyvert

Sokan ott rontják el, hogy egy olyan fegyvert választanak, amit nem képesek megtartani tüzelés közben. Minden fegyver más visszarúgással rendelkezik. Ha biztosra akarunk menni, akkor érdemes egy megbízható AR-t felvenni, ugyanis ez közel,közép és hosszútávra is megfelelő választás. A kezdők kifejezetten kedvelik az SMG-ket, ezek visszarúgását ugyanis könnyedén kompenzálhatjuk. Kaymind főként a Vectort ajánlja (szigorúan extended tárral), ez ugyanis az egyik leggyorsabb tüzeléssel rendelkezik és gyorsan hatástalaníthatjuk vele áldozatunkat.  Sokan túlmisztifikálják a Kar98k-t, ami solo meccsekben nagyon jól jön, de a squadok esetén a DMR-t ajánlja főként a profi játékos, hiszen ezekkel nem gond, ha nem találtuk el fejre az ellenfelünket, könnyedén szét lehet túrni utána a következő golyókkal is.

3. Gyakorolj!

Az éles helyzetekben jön ki az, hogy mennyire vagyunk jók. Kaymind azt ajánlja, hogy ugorjunk le egy közepes városba, öljünk meg valakit, szerelkezzünk fel, majd induljunk útra egy jármű segítségével. Ha így játszunk, akkor lehet hogy az elején kevesebb sikerélményünk lesz, de hosszútávon ki fog fizetődni, hiszen nem fogunk annyira félni a harcoktól.

4. Elemezz!

Ha pedig megölnek, akkor nézzük vissza a demót és elemezzük, hogy mit rontottunk el. Ha megtaláltuk a hibát, akkor próbáljuk elkerülni legközelebb. A legkönnyebben a saját hibájából tanul az ember.

Ezt olvastad már?

PUBG Mobile esport verseny? – Igen, ráadásul 560 milliós összdíjazással

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva