Counter Strike

“Ideje lenne foglalkozni a csapatoknak azzal, hogy hogyan kommunikálnak a játékosok a neten”


Nem csak nálunk vannak problémák abból, ahogy a játékosok kommunikálnak az interneten.

A NiP egykori edzője aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a játékosok felelőtlen dolgokat írnak ki social media platformjaira és itt minden létező online kommunikációs eszközre gondolunk. Natu pedig az az ember, akinek a szavaira érdemes figyelni, korábban profi játékos volt,  már 2002 óta játszik a Counter-Strike-kal, aktív pályafutását pedig a 3DMAX idején fejezte be 2015-ben, ekkor ugyanis lehetőséget kapott, hogy a NiP edzője legyen és természetesen ezt ki is használta, jelenleg pedig az ENCE eSports menedzsere.

A csapatoknak el kell kezdeni megtanítani a játékosaikat arra, hogy hogyan viselkedjenek a Social Media platformján, hiszen a népszerűséggel a felelősség is együtt jár.

Te képviseled a csapatod márkáját, a szponzoraid és az egész pro scene-t, amit milliók követnek, ez rendkívüli hatalom a kezedben.

Valószínűleg a játékosok, a PGL Major alatti negatív tweetjei váltották ki natuból ezt a posztot,  ugyanis eléggé élesen szidták a rendezvényt a profik. Amire a PGL egész jól reagált, hiszen minden kérésnek, panasznak eleget tettek, erre a legjobb példa az, hogy cserélték az i5-öt i7-re.

Nemrégiben erről beszélgettünk Res1sttel, aki pont ugyan ezeket mondta el az interjú során, amit mindenképp érdemes végignézni, ha még nem tettétek volna meg. Előkerült a fiók mélyéről egy-két hazai példa is, nem a pozitív vonatkozásban.

“Nagyon nagyon sokat számít, hogy egymás mellől tudjatok játszani” – Res1st interjú

 

A tweet szál pedig itt érhető el:

Borító:HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva