League of Legends

Leona újra tényező lehet az alsó ösvényen!


Jöhet a 45% CD Red perma-stun Leona!

A támogató játékosokkal mindig csak a baj van. Jó, talán nem a játékosokkal, hanem magával a pozícióval. Sajnos kevesen hajlandóak odaadóan segíteni a társaiknak, ezzel győzelmet hozva nekik ÉS maguknak. Legalábbis az alsóbb divíziókban ez a helyzet, ami végül is a játékosállomány túlnyomó többségét jelenti.

Folyamatos mozgásban van hát a Riot, hogy legalább egy kicsit motiválja az autofillelt játékosokat. Sokszor ezzel a magasabb divíziókban csinálnak galibát, de hát a League of Legends sosem volt igazán kiegyensúlyozott és szerintem megegyezhetünk abban, hogy soha nem is lesz. Épp ezért szeretjük.

A játék legjobb hőse új formában folytatja!

Itt van példának Janna esete. Janna statisztikailag a League legjobb karaktere, ezért értelemszerűen elővette a játékmenetért felelős csapat és a PBE-n visszavett a lendületéből.

Tank meta van, nehogy már egy utility hős diktáljon, nem?!

Ha már megcsapolták Jannát, ezt a tempót valahol vissza is kellett adni. A sorsolást pedig Leona nyerte. Illeszkedik a metába, valamint kezdett egészen elfeledett lenni a Braumok és Threshek mögött, így kijárt neki egy buff.

Pool Party Leona (Forrás: surrenderat20.net)

A buff jellege megosztó lehet, komoly erőre tesz szert az ösvényben, valamint a játék kései szakaszában is bőven erősebb lesz. A bibi csak annyi, hogy valamilyen szinten koordináltabbnak kell majd lennünk társainkkal.

Nyakon verték ugyanis sebzéssel a passzívját, mostantól 20-105 varázssebzés helyett 30-166-ig terjedően csap, ugye mindez a hős szintjétől függ. Ha megfigyeljük ez plusz 61 sebzés max szinten, ami egy ingyen Needlessly Large Rod. Masszív buff, ám okosan, de legalábbis okosabban kell csinálni mint eddig, mert a passzív idejét csökkentették. Eddig, ha megfejeltünk valakit egy képességgel, akkor kapott egy Sunlight – Napfény – jelzőt magára az ellenfél és ha egy társunk megsebezte 3.5 másodpercen belül, akkor további varázssebzést kapott az előbb leírtak alapján. A PBE-n ez a passzív effekt már csak 1.5 másodpercig marad az opponensen, így gyorsabban kell majd reagálni egy Leona all-inre, ha le akarjuk olvasztani az ellenfél arcát.

Az új passzív (Forrás: surrenderat20.net)

Beszétlünk az ösvényszakaszról és arról, hogy komoly fejfájást fog okozni már a korai szintektől kezdve. Nos mindez a Q képessége és persze a buffolt passzívja miatt lesz. A Q töltési képessége gyakorlatilag megfeleződött a játék elejére, eddig egyes szinten 9 másodpercenként koppinthattuk homlokon az ellenfél lövészét, ezt mostantól minden szinten 5 másodpercenként tehetjük majd meg.

Leona Q (Forrás: surrenderat20.net)

Nem lesz a legjobb támogató hős ettől a bufftól, még mindig csak egy dimenziós képességekkel rendelkezik, de a Yolo mottóval kelő és fekvő játékosok könnyebb szívvel nyúlhatnak majd hozzá, mert képes lesz mérkőzéseket eldönteni, akár már a játék elején is.

Nyitókép: lolwallpapers.net

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva