Counter Strike

Komoly visszalépés: két feltörekvő beugróval kezdi a szezont a HellRaisers


Az utolsó pillanatban STYKO mellett bondik is távozott a csapattól, de megfelelő erősítést nem sikerült szerezni.

SYTKO távozása már önmagában érzékeny veszteség volt a HellRaisers számára, és a játékospiac elérhető igazolásait végignézve kevés remény volt rá, hogy minőségi utánpótlás érkezi majd a fiatal szlovák tehetség helyett.

Lassan indulhatna a tryout, továbbra is ötödik nélkül a HR. Mutatjuk ki jöhetnek szóba – gamer.hu

Fiatal kora miatt frozennek egyelőre még várnia kell a nagy lehetőségre, de ha nem ő, akkor ki? Megmutatjuk az esélyes neveket. Előre bocsátjuk, STKYO-t pótolni szinte lehetetlenség lesz ezen a szinten, két név jön csak szóba, aki megfelelő helyettese lehetne a szlovák riflernek. Az egyik frozen, ám a a csapat számára még túl fiatal.

A gyanúk a tegnapi HellRaisers bejelents után végleg igazolást nyertek, sőt egy másik kellemetlen hírt is kénytelenek voltak benyelni a HR fanok. A csapat egyik legrutinosabb skillgépe is távozásra készül, bondik átigazolási listára kérte magát a nyáron.

Hogy hova tart, az egyelőre rejtély, de STYKO-hoz hasonlóan ő is úgy érezheti, kinőtte ezt a csapatot mostanra és máshol próbálna szerencsét. A FlipSid3-ról semmit nem tudunk, akár waylander helyére érkezhet is bondik.

Ezzel tehát két hely szabadult fel a csapaton belül, és a két érkező neve azt hiszem mindenkit meglepett.

Forrás: HellRaisers

ISSAA és woxic természetesen nem ismeretlen nevek, de ESEA Premier és FPL eredményeken kívül sokat nem tudnak felmutatni.

“A játékosok közötti egyet nem értések eredményeképp, ami a felkészülésre is kihatott, úgy döntöttünk bondik transzfer listára kerül. ISSAA és woxic egyaránt tapasztalt játékosok, profi szinten is megmutatták már magukat különböző ligákban.”

Így magyarázta a változásokat johnta, a csapat edzője, aki a lineupon belüli szerepekre is kitért:

“Kísérletezni fogunk a csapaton belüli szerepekkel, de nincs sok idő variálni, hiszen nyakunkon az őszi LAN-ok kvalijai és az ESL Pro League.”

Két sztárjátékos helyett tehát két ismeretlen tehetség, tisztázatlan csapaton belüli szerepek és egyelőre 0 gyakorlás … Ebből az átigazolási időszakból nagyon rosszul kezd kijönni a HR.

Nyitókép: Twitter

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva