League of Legends

Újdonság: Yasuo tervezője egy Mage hősön dolgozik!


Korábban már írtunk egy-két szót Riot CertainlyT munkásságáról, most újabb infók derültek ki a következő hősről.

Két-három héttel ezelőtt megjelent egy fórumbejegyzés a hivatalos League of Legends fórumon Riot Reav3-től, aki többek között arról is beszélt, hogy mik a tervek a jövőre nézve a hősöket illetően. Éppen csak néhány napja volt kint Ornn, ráadásul nem volt túl jó fogadtatása a karakternek, így nem csoda, hogy igyekezett a Riot feledtetni az esetet és elhinteni pár kézzelfogható infót, amin lehet csámcsogni.

Ilyen volt az a hír, amit a közösség meglehetősen érdekesen fogadott, miszerint az új karakter tervezője Riot CertainlyT lesz. A tervező híres a sajátos dizájnjairól, az ő nevéhez fűződik többek között Kalista és Yasuo is, de vezető név volt a Warwick VGU reworkben is.

Yasuo tervezője készíti a League of Legends következő hősét

Bredford “CertainlyT” Wenban tehát mondhatjuk, hogy szereti a mobilitást. Yasuo is folyamatosan ugrál és mozgásban van (a passzívja is erre készteti!), Kalista esetéről meg nem is beszélve. Warwick is képes pillanatok alatt versenyautóvá változni, ha valaki halálos sebet készül elszenvedni, tehát a sebesség és a gyors apróbb mozgások könnyen ábrázolhatók CertainlyT legkedvesebb eszközeiként.

Legutóbb éppen az Azir reworkről folyt a társalgás a Redditen, amikor egy felhasználó azt kezdte el pedzegetni, hogy kezd teljesen belebetegedni a mobilis hősökbe. Ekkor érkezett az egyik Rioter, aki nem volt más mint DanielZKlein és lerobbantotta a kommentelő kedvét.

“Boldog lennék, ha soha többet nem érkezne mobilis, kis rizikóval bíró, viszont annál nagyobb sebzést osztó hős!”

DanielZKlein erre a következőképpen válaszolt:

“Lehet, hogy nem fogsz örülni a dolgoknak a jövőben.”

A Riot Games alkalmazott szavaiból kivehetjük tehát, hogy egyáltalán nem szeretnék megállítani ezt a hullámot, sőt éppen ellenkezőleg! Bővíteni szeretnék a Lucian, Azir, Yasuo, Kayn féle karakterek csoportját.

A karaktertípust is DanielZKlein kotyogta ki, azt írta, a karakter játékmenete olyan lesz, amilyet ő is tervezett volna, ha jó lenne a játékban. Tehát, vehetjük úgy, hogy egy skillesebb hőst fogunk kapni a jövőben. A “mage” szó is elhangzott a sorok között, továbbá az is, hogy a vezető tervező CertainlyT munkásságához hű lesz, így “tudjuk mire lehet számítani“.

A koncepció már önmagában is érdekes, egy varázsló, ami a mobilitására támaszkodik. Biztosan egy eddig még sosem látott koncepciót fog kapni a karakter, tekintve, hogy azért van már egy-két mobilis karakter a középső ösvényre, két ugyan olyan hősnek meg sok értelmét nem látjuk. Minden esetre kíváncsian várjuk, hogy milyen érdekességet süt ki nekünk CertainlyT és csapata. Ha csak fele annyira lesz káros a közösségre, mint Yasuo, akkor már boldogok leszünk!

Ti mit gondoltok a kiszivárgott infókról?

Nyitókép: riftherald.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva