Hearthstone

1 a 130.000-hez volt az esélye, nem csoda, hogy mindketten rögtön posztolták


Olyat produkált az Evolve Shaman, amire egyszerűen nincsenek szavak.

Nem mondhatni, hogy annyira az RNG-pillanatok jellemzik manapság a Hearthstone-t, mint mondjuk Yogg-Saron fénykorában – legalábbis kevesebb szerepe van a véletlennek a mostani top paklikban, mint korábban. Van azonban két deck, amiben pont elég hangsúlyos az RNG: az Evolve Shaman és a Big Priest.

Pont két ilyen deck csapott össze egymással, amikor elképesztően valószínűtlen dolog történt: lejött a Shaman Hero kártya, a Thrall, Deathseer, és csinált négy darab 8-dropot, méghozzá négy ugyanolyat. Mindegyik Charged Devilsaur volt.

A legviccesebb az egész sztoriban, hogy nem csak a Shamannal játszó PraiseTheSun posztolta az esetet, hanem ellenfele, MegaManMusic is, nagyjából két másodperc különbséggel.

Nem csoda, hogy mindketten azonnal megosztották a nagyvilággal a történést, hiszen a fentinek tényleg őrületesen kicsi a valószínűsége. Hogy mennyi? Megközelítőleg 0.000767%.

Jelenleg 19 féle 8-drop van a Standard módban, ami azt jelenti, hogy 1 a 130.321-hez az esélye annak, hogy a fenti megtörténjen. Egy ekkora “történelmi” pillanatot még vesztesként is nagy élmény lehet átélni, annyi szent!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva