Counter Strike

400 000 forintnyi itemet bukott, pedig állítja, hogy nem csalt


Az Overwatch áldozatának vallja magát a srác, nem kis összeget bukott.

Az Overwatch eléggé veszélyes tud lenni, de elég kicsi a valószínűsége, hogy olyan sok ember tévedne. Ez a srác viszont azt állítja, hogy ő nem csalt, az érve pedig eléggé meggyőző: “Miért csaltam volna egy 1500 $-os raktárral, amikor 10 $-ért vehetek egy új accot és csalhatnék ott?”

Teljesen logikus érvelés, bár kérdéses, hogy mi lesz a sorsa, ugyanis az Overwatch bant el tudja távolítani a Valve, ha felülvizsgálják az ügyet és valóban nem csalt a kérdéses demóban. Ha viszont csalt, akkor bukta az 1500 $-os inventory-ját, amiben egy M9 és egy Flip Knife-on túl, még egy kesztyű is megtalálható volt, több olyan értékes fegyver mellett, mint az M4 Howl, vagy az AK47 Fire Serpent.

Egyedül az nem tiszta a történetben, hogy miért az ESEA fórumára ment el tanácsért, illetve az alatt, hogy “tud-e valaki segíteni visszaszerezni az accountom?” alatt a lehetőségeit értette a visszaszerzésre, vagy pedig valami trükkre gondolt, amivel vissza lehet szerezni.

Hogy lehet eltávolítani a VAC bant? – gamer.hu

Mendemonda, vagy tényleg igaz a VAC leszedő? Na ennek jártunk utána. Manapság nagyon elterjedt, hogy egy bizonyos összegért cserében levehető a VAC ban. Valaki 1000 $-t tud, de van aki már 100 $-ért is el tudja intéztetni. Na ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor a több ezer eurós raktárak szerintetek még mindig bannolva lennének?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva