Counter Strike

Mi lenne, ha nem bannolnák a csalókat? Csak külön MM-re lennének száműzve


Egy ötlet, aminek hatására talán páran visszatérnének az aktív játékos állományba, ám csalás nélkül.

A cheatereket senki sem szereti, de megszabadulni úgysem lehet tőlük. A VAC ban után fogja, és vesz egy új accot, és rontja tovább a levegőt, amíg le nem bukik megint.

Megdőlt a havi ban rekord, 400 000 embert kaptak el szeptemberben

De miért ne lehetne elérni, hogy továbbra is tudja használni a VAC banos accot? Akkor talán nem venne újat! Szóval mi lenne, ha továbbra is tudnának játszani a VAC ban ellenére?

Azzal az egyetlen kikötéssel, hogy csak más  VAC banos játékosok ellen találnának meccset!

Ezzel ugyanis két lehetséges dolog történhet:

  • Az egyik, hogy rájön, hogy milyen rossz is csalók ellen játszani, ezért abbahagyja a cheatek használatát.
  • A másik pedig, hogy ezzel a HvH (Hacker vs Hacker) intézményét legalizálná a Valve, ami már amúgy is elég népszerű a csalók között. Persze nem olyan nagy a rajongótábora, mert a legtöbb csaló inkább mások játékát tenné tönkre. Ám ha azonos eséllyel indul mindenki, az már sokszor nem olyan poén számukra.

Egy-két ilyen meccsel pedig talán észhez térnének és belátnák ők is, hogy nem valami jó érzés, amikor valaki más tönkreteszi a játékodat. Szóval ez kicsit ilyen egy lépést hátra, kettőt előre lenne!

Az egyik nagy kérdés, hogy bírnák-e a szerverek. Nyilván egyik játékos sem örülne, ha a csalók tömege miatt nem találna szervert és nőne a várakozási idő. De ezt egy egyszerű priorizálással meg lehet oldani.

Nyilván nem az lenne a cél, hogy mindenki megtérjen, de az úgyse fog menni! Mert az igazi vérpistik továbbra is megveszik az 1500 Ft-os kínai accountot és gátlástalanul folytatják. De ha már csak páran emiatt nem vennék újra, maradnának a HvH-nál? Vagy rájönnek mennyire gáz és nem nyúlnának többet csaláshoz emiatt, nem érné meg?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva