League of Legends

A Riot erősítené a Lethality és Magic Pen tárgyakat!


Az új rendszer bevezetésével élüket veszítenék a az anti-defenzív tárgyak, ezt orvosolnák a fejlesztők a jövőben.

Akik figyelemmel követik a játék változásait, valamint képben vannak az új rúnarendszer adta viszonyokkal, tudhatják, hogy az új rendszerben nem kapunk olyan lehetőségeket, amik tiszta adatokkal látják el karaktereink, így a korai harcokat nem fogjuk tudni játékon kívülről támogatni. A nyolcadik szezontól a tárgyak fogják meghatározni a karaktereink erősségeit, nem pedig a taktikusan összeállított rúnaoldalak. Persze az új rendszer is igényel majd innovációt és előretervezést, viszont a trade-ek sorsát nem a plusz egy % kritikus sebzés rúnák fogják eldönteni. Hiányozni fog ez a lehetőség…

Mind az AP, mind pedig az AD sebzések rendelkeznek egy erősítéssel, ezek pedig a Magic Penetration és a Lethality. A Varázstörés, valamint a Halálosság lehetővé teszik, hogy az ellenfél defenzív statjain keresztülfúrjuk magunkat, ezzel lehetővé téve a győzelmet. Az új rendszer sajnos nem fog semmi olyan rúnát sem tartalmazni, ami elősegíti ezeknek a képességeknek a halmozását, így teljes egészében az ezeket kölcsönző tárgyakra leszünk utalva. Ha a jelenlegi stádiumukat vesszük figyelembe a Magic Pen és Lethality tárgyaknak, sajnálatos módon harmatgyengék lennének az új szezonban. A jövőben mindezen javítana a Riot Games, az ellenállásokat ellehetetlenítő tárgyak erősítései ugyanis már tesztelés alatt állnak!

“Számtalan tárgy módosításait próbálgatjuk, többek között a Magic Pen és a Lethality felszerelések vannak fókuszban. Fontos, hogy ezek a statok a helyükön legyenek, ugyanis az új rendszerrel az ezekre támaszkodó karakterek rendesen legyengülnének, ha jelenlegi helyzetükben hagynánk őket.”

Ez a lehetséges módosítás is már a játékos visszajelzések eredménye, mondhatjuk hát, hogy a PBE jó szolgálatot tesz. Ezek a tárgyfrissítések elsősorban nem általánosan szükségesek, olyan tárgyakat említett Meddler, amik bizonyos karakterek játszhatósága érdekében fontosak. Pontos információt nem közölt, “egy bizonyos AP karakterrel” példálózott a Rioter. Az ilyen jellegű buffok segítenek megtartani a hősök többrétegűségét. Ezen a specifikus AP példán elindulva a Riot arra a következtetésre jutott, hogy bőven lesz tere a Lehtality erősítésének is.

A Rabadon sokszor nem éri meg a pénzét, változhat!

A Magic Pen és Lethality buffok már tesztelés alatt vannak a PBE-n, továbbá masszív karakter stat változásokra is számítani lehet a jövőben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva