Counter Strike

Seized saját magát ültette kispadra és inaktívba vonult. Ötödik nélkül a Na’Vi


Beugróként szereztek ugyan segítséget, de ez közel sem az a lineup, ami miatt visszahozták Zeus-t.

A Na’Vi problémáiból mostanra már annyi van, hogy felsorolni is nehéz lenne. Csoportkörös búcsú szinte az összes LAN-on, utolsó hely az ESL Pro League-ben és sorra elbukott kvalik.

Gondoljunk csak az EPICENTER-re, ahol a Vega Squadron ejtette ki őket, vagy az IEM Oaklandre, ahol a Minorra sem jutó LDLC őket el tudta azért verni.

Kis túlzással tehát azt mondhatjuk, hogy a Na’Vi gyengébb, mint egy EU minor kvali utolsó helyezettje!

A megoldás, legalábbis a megoldásra való törekvés viszont a legváratlanabb helyről indult el. A napokban seized már megszellőztette, hogy ha a helyzet úgy hozza, lelép a csapattól.

Seized magára vállalta a felelősséget és kb már előre kiforgatta magát a csapatból – gamer.hu

A Na’Vi gyenge szereplése hónapok óta húzódik, feltámadásnak egyelőre semmi jele. Seized úgy gondolja tudja ki a problémák oka: hát ő maga! Erős önkritikát gyakorolt seized, a Na’Vi orosz játékosa a Vega Squadron elleni bukott meccs után. Az EPICENTER kvali utolsó meccse a továbbjutásról döntött, a Vega pedig hatalmas meglepetésre kiejtette a Na’Vi-t, és ő jutott be az utolsó fordulóba.

Mostanra pedig már odáig jutott, hogy konkrétan lecserélte magát! Ő maga kérvényezte a csapatnál, hogy ültessék kispadra. Pedig mikor nyáron elküldték, majd mégis visszavették, akkor még nagyon örült!

A helyére a Spirit Academy játékosa, a szintén orosz 1uke ugrik egyelőre, de ez vélhetően csak ideiglenes gyorssegély. Tényleg érkezik electronic, vagy valaki mást kerítenek a régióból?

Izgalmas napok jönnek a fanoknak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva