Counter Strike

Lebukott az SK, felps helyett boltz lesz az új ötödik?


A WESG lineupból egyszer csak eltűnt felps és megjött boltz, majd ő is kilépett, hogy ne legyen olyan feltűnő a dolog. De mégis az lett!

Régóta szenved új ötösével az SK, ezt hónapok óta látjuk. A nyáron még az újdonság varázsa miatt nagyon ment nekik, a PGL Major óta viszont csak árnyékuk korábbi önmaguknak.

Döntőkig se nagyon jutnak, és a csapattagok között a nyílt vitatkozás jeleit is gyakran észrevehettük. Ami eddig teljesen távol állt tőlük, de úgy tűnik nagyon gyűlik a feszkó.

Főleg az új fiú, felps körüli viták feltűnőek.

A kamera véletlenül felvette, ahogy FalleN és felps összeszólalkoznak meccs után – gamer.hu

Hamar elszakadt a cérna a vereséget követően, ilyet még nem láttunk az SK-nál. FalleN elvesztette a türelmét, érik az új ötödik? FalleN-t eddig a türelem mintaszobraként ismertük, de az új fiú, felps valamivel nagyon kihúzhatta a gyufát, ha már a színpadon beindult a vita… Nő a feszkó a csapaton belül, mert nem jönnek az eredmények.

Az eset viszont úgy tűnik tényleges tagcseréhez vezetett. Nem elég tehát, hogy a HellRaisers is lebukott, az SK-tól is kiszivárgott egy közelgő csere!

Forrás: WESG

A képen a WESG lineup látható, ötödikként dead figyelhető meg az SK csapatában. Alatta kezdődik a lényeg:

Felps hajnalban kiszállt, bejött helyette boltz, aztán ő is kiszállt a csapatból.

Valószínűleg, hogy ne legyen annyira feltűnő és egyértelmű a dolog. Véletlenül csak nem lép be senki egy másik csapatba, pár perccel azután, hogy eltűnik a régi ötödik!

Illetve mivel mindkét játékos brazil, nem is létszükséglet a csere az SK-nak, simán mehetne a WESG-re az összeszokott ötös. Az EnVyUs-nál ugye láttunk már ilyet, ők azért vették be kioShiMát ötödiknek ScreaM helyett, mert belgaként nem mehetett a franciákkal. De még egyszer, az SK-nál ilyenre nincs is szükség.

A zimbabwei zászlót ne nézzétek, az csak valami bug lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva