Counter Strike

14:14-nél RpK átment HULK-ba! Két kör, hét kill: mutatjuk


Az OpTic elleni Bo3 legvégén megjött a híres RpK tank üzemmód, és Major kvalira lőtte a franciákat.

Az EU Minor egyik biztosnak hitt továbbjutója volt az OpTic, már a kezdetektől. A friberg, allu, Magisk, HS és mixwell alkotta ötös szinte egy mini-FaZe, annyi skill van benne.

A Space Soldiers viszont alsó ágra küldte őket, XANTARES a török csapat élén lestoppolta magának az egyik továbbjutó helyet. Innen már csak az maradt a kérdés, melyik sztárcsapat esik ki, és ki jut tovább:

Az utolsó továbbjutó helyért EnVyUs vs. opTic rangadó közvetkezett!

A döntő faktornak végül RpK bizonyult, a tank egészen egyszerűen tarthatatlan volt az utolsó két körben! 14:14-re álltak a csapatok, de itt valami elpattant RpK-nál!

RpK igazi entry-hez méltó módon, saját élete árán ment előre. Szó szerint gyolózáporban, tűzön keresztül, ami csak létezik. Lőtt is egy triplát, majd a következő körben még erre is rá tudott tenni egy lapáttal!

Az utolsó két körös vadulásból tehát 7 killel vette ki a részét a csapat tankja, ezzel Major kvalira lőtte magukat. A csapat két legjobbja a sztárduó, RpK és ScreaM volt, ha igazak a pletykák és távozni akarnak, nagy bajban lesz az EnVy:

Új csapat születik? ScreaM és RPK tovább állhatnak az EnVyUs-ból – gamer.hu

Az éles szemű rajongók megint kiszúrtak valami furcsaságot. Ezúttal az EnVyUs Steam csoportján és két hiányzón akadt meg a szemük a fanoknak. Az évek során már pontosan megtanultuk, hogy a közelgő igazolásoknak két csalhatatlan jele szokott lenni. A csapatokhoz tartozó Steam csoportok változásai, illetve hogy ki kit követ Twitteren.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva