League of Legends

Újdonság: Eldőlt melyik skint kapja Illaoi!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Illaoi, skin,

A topos második kinézetéről rendhagyóan a közösség döntött. A szavazásnak vége, íme a győztes!

Megjelenése óta Illaoi egy darab kinézetet kapott csak, azt is a megjelenéséhez készítette neki a Riot Games. A közösség természetesen ezt közel sem hagyta szó nélkül, a csápokkal dobálózó lane bully kinézetének esete szépen lassan mémmé vált a League community berkein belül. A hetedik szezon második felére azonban úgy döntött a Riot, hogy eltakarítja a kinézetekről szóló poénokat és elkészít egy-egy kinézetet minden olyan karakterre, akik már régóta nem kaptak törődést.

Ez alól Illaoi sem volt kivétel, sőt, az ő esete speciális volt a többi “skintelenhez” képest. A Riot tervezőinek brainstormingja annyira jól sikerült, hogy nem egy, hanem egyenesen három új Illaoi kinézet lehetőségét tárták a közösség elé, s rendhagyó módon arra kérték a játékosokat, szavazzák meg, hogy melyik ötlet tetszik nekik a leginkább, s ők elkészítik azt.

Újdonság: A játékosok dönthetnek a következő Illaoi skinről!

A szavazást a héten lezárta a Riot, kiderült, hogy a Deep Space – Battlecast – Adventurer triumvirátusból, melyik a közösség kedvenc. A hivatalos bejelentés alapján a győztes nem más, mint:

A Battlecast Illaoi kinézet!

Ráadásul nem is kicsivel nyert a Battlecast kiadás, a szavazatok közel 45%-át elhozta, ez pedig egy hármas verseny esetében óriási győzelemnek számít. Második helyen a Deep Space Illaoi végzett, míg a közösség szerint a leggyengébb ötlet az Adventurer Illaoi volt. A Riot ráadásul azt is monitorozta, hogy a játékosok, akik szavaztak, mennyi időt játszottak eddig Illaoival. Azok, akik több mint 100 órát töltöttek el a játékban a karakterrel, vitathatatlanul a Battlecastot hozták ki győztesnek, így a végeredmény nem csak az általános közösség kívánságát tükrözi, de összességében az Illaoi mainek is elégedettek lehetnek a végeredménnyel!

A kinézethez hamarosan hozzálát a Riot, s terveik szerint folyamatosan közölni fogják a tervezés és gyártás mérföldköveit a közösség felé. A skint 2018 első 6 hónapjában szeretnék piacra dobni. Egy kis türelem tehát és az Illaoi mainek megkapják amire leginkább vágynak!

Szerintetek jó döntés született? Ti megvennétek Illaoi új kinézetét?

 

 

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva