Fifa

MEGVAN! Molnargabo a világ 13. legjobbja, ott lesz a januári versenyen!


Fantasztikus eredménnyel zárta a hónapot a magyar FIFA-játékos.

Óriási jelentőséggel bírt az elmúlt néhány hét hazánk legismertebb FIFA-játékosa, molnargabo számára, ebben a hónapban lehetett ugyanis kvalifikálni a FIFA 18 Global Series első lépcsőfokának számító nemzetközi FUT Champions Cup versenyre, melyen a világ 128 legjobbja vehet majd részt januárban.

A novemberi hétvégék a FUT Champions Weekend League-ről szóltak, a sikeresen megvívott hétvégi online ligákon keresztül lehetett ugyanis kivívni a továbbjutást: négy hétvége alatt összesen 160 meccset kellett lejátszania azoknak, akik a nemzetközi szereplésben reménykedtek. Molnargabo számára nagyon jól alakult a hónap: két 38/40-es hétvégét követően legutóbb a tökéletes eredmény, a 40/40 is összejött neki.

40/40, tökéletes hétvége! A továbbjutás küszöbén molnargabo

A múlt héten fél lábbal már a továbbjutók között érezhette magát molnargabo, egy hétvége azonban még hátra volt, ahol bizonyítani kellett. Végül azonban nem okozott csalódást a magyar játékos, hiszen 39/40-es stattal zárta az utolsó Weekend League-et, így végül 155/160-as eredménnyel, a világ 13. legjobb Xbox One-játékosaként jutott tovább. Íme a képes bizonyíték:

Molnargabo ezzel hivatalosan is elindult a FIFA eWorld Cupra vezető úton. A januári első FUT Champions Cup versenyen összesen 128-an fognak versenybe szállni, közülük pedig platformonként 8-8 játékos jut majd tovább a júniusi Global Playoffra, ahova több alkalom is lesz még kvalifikálni. Reméljük, hogy egyhamar nem ér még véget a sikertörténet!

A magyar játékos hamarosan élő streammel fog jelentkezni a Twitch-csatornáján, ahol gratulálhattok neki és kérdéseket tehettek majd fel.

Nézd meg MolnarGabor élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva