Counter Strike

Ez már kezd rohadt unalmas lenni … ZEN kilépett, kezdődik minden elölről


Úgy néz ki, hogy ezek körül a srácok körül sosem lesz fix lineup...

A csapat és ZEN úgy döntött, hogy az utak elválnak egymástól. A beugró, aki Barcode-ot váltotta a WESG döntőn, kiszáll a GameAgents-ből, név szerint Hidvégi “ZEN” Andrástól. Sok legenda kering arról a magyar scene-ben, hogy éppen ki bombáz szét csapatokat, de ez valamiért általában Flashie köré szokott összpontosulni. És most megint megtörtént:

Ilyen ez sajnos, úgy néz ki, hogy itt nem lesz fix lineup. Eleve furcsa volt, hogy őt hívták Barcode helyett, mivel januárban, amikor legutóbb együtt játszottak a srácok, igencsak viharos volt az elválás ZEN és a csapat fiatal AWP-se, koloRRR között. Úgy néz ki, ezért játszott tegnap Mustang, a csapat coach-ja tegnap ZEN helyett:

Újabb két kupából esett ki a GameAgents, nagyon nem megy nekik a játék

Most ismét egy új ötödik után kell néznie a srácoknak, bár ha így kirakták, akkor valószínűleg már körvonalazódik az új player kiléte. Mindenesetre pont ilyenkor nem kéne feladni. Egy X a VP ellen szép eredmény, már csak az is, hogy kijutottak Barcelonába. Most kéne kicsit ráfeszülni a játékra, gyakorolni és készülni, illetve sorra nyerni az online kupákat, ahol most inkább kiesésre állnak a srácok.

Kár érte, így most ismét kezdődhet elölről az összeszokás, a gyakorlás és az építkezés …

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva