Overwatch

Alaposan kibővítik az alap Loot Boxokat 2018 elején


Jeff Kaplan elmondta, hogy rengeteg új tartalomra lehet számítani.

Nem újdonság, hogy a jövőben a Blizzard hozzá fog nyúlni a normál Overwatch Loot Boxokhoz, hiszen már november elején, a BlizzConon bemutatták azokat a skineket, amikre számíthatnak a rajongók. Az éves Blizzard-ünnepélyen nyolc új öltözéket láthattunk, melyek a kiadó többi játékát idézték fel.

8 vadonatúj Overwatch skin a BlizzConról

Már akkor is elhangzott, hogy a nyolc új skin mellett további kozmetikai elemek is várhatóak. Jeff Kaplan egyik friss fórumkommentje azonban arra enged következtetni, hogy sokkal több van a tarsolyban, mint amire jelenleg számítunk.

“Rengeteg új tartalommal készülünk. Nemcsak a közelgő eseményekhez lesznek ráadásul király itemek, hanem 2018 elején az alap Loot Boxokhoz is *nagyon sok* új tárgyat fogunk hozzáadni. Már nem kell sokat várni!”

Egyből beindult persze a találgatás, hogy miről is lehet szó, és rögtön felmerült, hogy Jeff biztos az Overwatch League skinekre gondol valójában. Kaplan azonban tisztázta, hogy nem ezekre gondolt.

“Az OWL skinek teljesen függetlenek. Hamarosan jövünk bővebb információkkal a liga kapcsán.”

Lényeg a lényeg: Jeff reakcióiból úgy tűnik, hogy az év eleji Loot Box bővítés jóval nagyobb lesz annál, mint amire a többség eddig számított. Kíváncsian várjuk, hogy a korábban már bemutatott skinek mellett milyen egyéb kozmetikai itemekkel bővül majd az Overwatch repertoárja!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva