Counter Strike

Két pont, semmi más! Kiszámoltuk, ez kell a HellRaisers továbbjutásához


A jelenleg élen álló csapat még találkozik a csoport papíron legnehezebb együtteseivel. De innen is meglehet a rájátszás.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a HR zseniális teljesítménnyel rukkolt elő az első nap így vezeti csoportját.

Forrás: HLTV

A csoportkörben mindenki játszik mindenkivel, így a végén 5 meccs áll majd a csapatok neve mellett. Az első három helyezett jut a rájátszásba, az első rögtön az elődöntőbe. A második és harmadik helyezettek pedig keresztbe játszanak egymással. Az első három hely egyikét kellene megcéloznia tehát a HR-nek, még akkor is ha mai két ellenfele az Astralis és a FaZe!

Sorrendben ezek lesznek a csoport mai meccsei:

Forrás: HLTV

A FaZe vs. Astralis, vagyis rögtön az első meccs sok mindent eldönt. A vesztes 4 ponttal áll majd 4 meccs után, ami egyenlő a kieséssel. Vagyis ez a meccs mutatja meg, kit kellene megvernie a HR-nek. Ha ugyanis az itteni vesztes ellen pontot szereznek, akkor megvan a rájátszás.

De úgy is felfoghatjuk a mai napot, hogy mindegy ki nyer a FaZe vs. Astralis meccsen, a HR-nek 2 meccsen 2 pontot kell szereznie, és akkor biztosan továbbjut:

  • Ha mindkét meccsen kikap hosszabbításban, azzal 9 pontja lesz. Ekkor a fnatic és az Astralis vs. FaZe győztese meg tudja előzni, de harmadik helyen továbbjutnak.
  • Ha ma csak egy meccset nyer hosszabbításban, az is két pont, ekkor fennáll a lehetősége a pontegyenlőségnek az Astralis vagy a FaZe ellen. De az egymás elleni a hosszabbításos győzelem miatt nekik kedvez majd.
  • Ha ennél több pontot szereznek, már számolgatni sem kell, fixen megvan a továbbjutás, és itt már akkor a csoportgyőzelemről is el lehet kezdeni álmodozni.

Nem reménytelen tehát a helyzet, főleg ha belegondolunk, milyen betonra összerakták ezt az Infernót ANGE1-ék. Ha ezt a pályát sikerül bent tartani, még a világ legjobb Inferno csapata, a FaZe ellen is lehet esély.

Ha át akarunk menni Illuminati összeesküvés elméletekbe, a fnatic megverte hosszabbításban a FaZe-t Infernón, a HR pedig agyonütötte a fnatic-ot 16:5-re! Azért ez csak jelent valamit!

A leggyengébbtől kikaptak, a legerősebbet megverték – mi van itt? – gamer.hu

Már az első két fordulóban fenekestül felfordult az erősebbnek tartott ESL Pro League csoport. A HellRaisers bravúros meccsen verte a fnatic-ot. A svéd csapat az európai online csoportkör győzteseként érkezett, de sokan azt mondták, LAN-on már nem lesznek olyan kemények. Ennek ellenére az első körben rögtön meg is verték a világ egyik legjobbjának FaZe sztárcsapatát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva