Counter Strike

A leggyengébbtől kikaptak, a legerősebbet megverték – mi van itt?


Már az első két fordulóban fenekestül felfordult az erősebbnek tartott ESL Pro League csoport. A HellRaisers bravúros meccsen verte a fnatic-ot.

A svéd csapat az európai online csoportkör győzteseként érkezett, de sokan azt mondták, LAN-on már nem lesznek olyan kemények. Ennek ellenére az első körben rögtön meg is verték a világ egyik legjobbjának FaZe sztárcsapatát.

A Luminosity-ről szintén úgy vélték, esélytelen lesz ebben a betonkemény csoportban, mégis elkapták a nyitómeccsen a DeadFox-al felálló HellRaisers-t.

25:23-as HellRaisers nyitómeccs, hosszabbításos FaZe vs. fnatic rangadó – gamer.hu

A Luminosity alaposan meglepte ANGE1-t Cache-en, a brazil terror oldalra egyszerűen nem volt válasza a HR-nek. Részletes beszámoló az ESL Pro League döntő első fordulójáról, HellRaisers vs. Luminosity és FaZe vs. fnatic meccsekkel indult a LAN-döntő. A vétó jól alakult a HellRaisers szempontjából, hiszen 3-3 banolás után ők választhattak oldalt.

A második körben aztán, csak hogy ne legyen olyan egyszerű az élet, a Liquid is megverte az esélyesebb Astralis-t, amivel teljesen felborult a csoport.

Erre jött ráadásként a HellRaisers vs. fnatic egészen elképesztő, 16:5-ös HR sikere!

Forrás: HLTV

A nyáron érkezett ISSAA és w0xic duónak nagyon megy, egyaránt 1.20-as rating fölött állnak mindketten. DeadFox viszont még nem nagyon melegedett be, a két lejátszott meccsen -22 K/D arányt hozott össze, átlag ratingje 0.71-es. Mivel azonban eddig a HellRaisers játszott csak két meccset, átmenetileg ők vezetik a csoportot.

Forrás: HLTV

A nap végére a FaZe és az Astralis kivételével mindenki három meccsel tér pihenőre, ami akár kedvezően is alakulhat a HR-nek. Ma még vár rájuk egy Liquid elleni rangadó, ha azt is sikerül behúzniuk, akár az élen is zárhatják az első napot jó körarányuk miatt!

UPDATE: Csoportelsőként zárták a napot, részletek itt:

Óriási siker! 16-4-re verte a HR a Liquidet! Eddig csoportelsők DeadFoxék! – gamer.hu

Az első napot már biztosan a csoport élén zárja a HR, holnap két meccsen elég lesz egyet nyerni és megvan a továbbjutás! Inferno eddig szerencsét hoz! Amikor elkezdődött a mérkőzés tudtuk, hogy kevés esély van nyerni, ugyanis a Liquid rendkívül erős ellenfél.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva