League of Legends

Tovább módosítaná Zoe-t a nerf után a Riot Games!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: nerf, Zoe,

A League of Legends legújabb hőse sokáig a közfelháborodás zászlóvivője volt, most bőven tenne az ügy érdekében a Riot Games.

Zoe kifejezetten jól startolt a League of Legends élő szerverein, a maga sajátos, távolsági burst és RNG játékmenetével. Már-már túlzottan is jól, ugyanis a Riot Games máris nerfelte a karaktert, s további változtatásokat és esetleges gyengítéseket tervez a karakter számára!

Egy tonna bugot javítottak ki a fejlesztők Zoe kapcsán, ám ezek mellé a képességei is kaptak bőven gyengítést a legutóbbi frissítésben. A következő változtatások már megtalálhatók az élő szervereken:

Q – Paddle Star

  • Töltési idő: Mostantól nem a képesség első használatától számítja a játék a CD-t, csak a becsapódás után kezd el visszaszámolni.

W – Spell Thief

  • A minionokból szerezhető Summoner Spelleket mostantól csak 20 másodpercünk van felszedni a földről, a korábbi 40 helyett.

E – Sleepy Trouble Bubble

  • Csökkent a képesség lassítása, kevesebb utat tesz meg a buborék, ha falakon keresztül lőjük, mint eddig, valamint csökkent a buborék csapda hatásköre is

Zoe nerf és Darius buff is érkezett az élő szerverekre!

A változtatások bevezetése után maga Riot Meddler osztotta meg a fejlesztők további terveit Zoe kapcsán a hivatalos League of Legends Boards fórumon:

” Zoe kifejezetten erős volt a megjelenése után, a legutóbbi gyengítések, amiket a 7.24-ben kapott, remélhetőleg visszafogják majd a dominanciáját. Úgy véljük, hogy ezek a változtatások elegendők lesznek ahhoz, hogy kontrollált mederbe tereljék a karaktert és ne kelljen a jövőben hirtelen változtatásokat hoznunk, hogy enyhítsünk a játék feszült helyzetén. Véleményem szerint a 20 másodperces nerf a W-n és a buborék csapda hatókörének csökkentése elég lesz ahhoz, hogy tempót veszítsen a hős. Meglátjuk hogyan reagál a legfrissebb változtatásokra, s ha úgy látjuk további munkát igényel, természetesen akkor a 7.24B patch-ben, vagy a 8.1-ben szállítani fogjuk. Amit még tervezünk, attól függetlenül, hogy mi lesz a nerf végeredménye, a sebzésének átrendezése. Ez alatt azt értem, hogy egy bizonyos mennyiségű alapsebzését AP arányos sebzéssé tennénk, ezzel gyengítenénk a korai szakaszban az erejét, viszont erősítenénk a játék végső stádiumában. Nem hiszem, hogy rosszat tenne a játéknak, ha Zoe ereje a felhalmozott tárgyakhoz lenne kötve.”

Nos, ha valaki eddig azt hitte, hogy Zoe szabadon garázdálkodhat és pusztíthat sorra mindenkit, az megnyugodhat, ugyanis a Riot mindig nyitva tartja a szemét, csak néha több időbe telik nekik reagálni a történtekre, mint azt normális esetben elvárná az ember. De hát, jobb később, mint soha!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva