Hearthstone

Rájöttek egy újabb megoldásra a hiányzó Questekre


A nyelvváltoztatás segíthet, ha az újraindítás nem jönne be.

Egy igen zavaró bug keseríti a Hearthstone játékosok életét a legutóbbi patch óta, folyamatos problémák vannak ugyanis a napi küldetésekkel – a többség nem kapja meg őket automatikusan a szokásos időpontban, éjfélkor.

Korábban már mutattunk egy megoldást, ami nem garantálja ugyan száz százalékosan a napi Questet, de sokaknak működött: egy kilépés + belépés kombóval helyre lehet állítani a rendet – igaz, van, hogy többszöri próbálkozásra sikerül csak.

Nem kapsz új Questeket? Mutatjuk, mivel érdemes próbálkozni

Nemrég egy újabb megoldásra bukkantak, ami egy kis matatást igényel ugyan a Battle.net applikációban, de sokaknak bevált: meg kell változtatni a játék nyelvét, ez ugyanis egy mini-patch-et telepít, ami elvileg helyrehozza a hibát. Első lépésben az Options —> Game Settings menübe kell menni.

Kép: Hearthpwn

Majd pedig a Text & Spoken Language legördülő menüből ki tudsz választani egy másik nyelvet.

Kép: Hearthpwn

Ezután még kellhet egy újraindítás, de sokaknak működött ez a módszer – utána nyugodtan vissza lehet állítani a nyelvet arra, amit eredetileg használtál. Néhány hete már volt egyébként egy hiba, amire ugyanez volt a megoldás, így nem kizárt, hogy olyan nyelvet kell választanod, amit korábban még egyáltalán nem használtál (korábban sokaknak át kellett váltania English UK-ről English US-re).

A legjobb persze az lenne, ha nem a játékosoknak kellene mindenféle sufnimódszerekkel próbálkozni, hanem a Blizzard megoldaná az egészet egyszer és mindenkorra, mert kezd nagyon kínossá válni a helyzet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva