Counter Strike

Az adathalászok szerint még a héten jön a szokásos nagy téli Update


A kérdés már csak az, ha tényleg menetrend szerint megérkezik, akkor mi lesz benne?

Az év végi utolsó nagy Update mindig fontos dolgot hoz a CS:GO világába. Olyan fejlesztéseket, amelyek alapjaiban változtatják meg a játékot, erre remek példa az utóbbi két év is:

  • 2015 december 8-án megszületett a játék eddigi egyik legnagyobb tévedése, az R8 Revolver. Na persze nem egyedül, jött a Revolver láda is, volt mit bontogatni már karácsony előtt is.
  • 2016 december 7-én a HRTF hangzásvilágot kaptuk, a publikus közelben lévő lobbikat MM-hez és egy mega Nuke update csomagot.

Azzal, hogy kb pont ugyanakkor jöjjön ki az update, már elkésett a Valve. De a cég törekvése szerint még december első felében kigurul a dolog.

Vagyis minden jel arra utal, hogy a héten nagy volumenű CS:GO update érkezik a gépeinkre!

Forrás: Reddit

Dolgok, amiket tartalmazhat:

Panorama UI – ezerszer kitárgyaltuk már mi ez, lényegében új felhasználói felület és több FPS mindenkinek. Igazából mindenki ezt várja, ettől hangos a Reddit, való igaz, hogy november végére ígérték és még mindig sehol.

Az új rangjelzések már a Panorama UI-t készíthetik elő – gamer.hu

Sokan bántják a letisztultabb ikonokat, de több mint valószínű, hogy ezek már egy új felhasználói felület részeiként születtek meg. A Panorama UI kicsit olyan, mint Columbo felesége. Mindig emlegetik, de sosem látta még senki! Elsőként egy 2016-os frissítésben esett szó róla, ekkor ugyanis már érkeztek olyan elemek, amik ezt készítették elő.

Új láda A legutóbbi láda óta már elég sok idő eltelt. Szeptemberben érkezett a Spectrum 2, azóta semmi. Csak az már közel 100 napja volt. Az eddigi ládák között eltelt időket vizsgálva ez lassan Top3-as hosszúság.

61 napja jelent meg a legutóbbi CS:GO láda, akár holnap itt lehet a következő

Dust2 visszatérése – Simán lehet, hogy Dust2 újra versenypálya lesz és felváltja mondjuk Nuke-ot a hivatalos szabályzatban. A pálya hibáit folyamatosan javítják, igazából minden készen áll a nagy feltámadásra.

Megjött az új Dust 2 a legújabb frissítéssel! – gamer.hu

Az új frissítés végre elhozta az új Dust 2-t és e mellé jött pár újítás is. A Valve nagyon úgy tűnik, hogy hallgat a közösségre, ugyanis az új Dust 2 a bétában eléggé bugos volt, de mindenki ráfeküdt a hibák keresésére és erre a Valve is figyelet, hiszen ezek mind javítva lettek a legutóbbi béta patch-ben.

Kötelező Trust Factor – A teszt időszak után bőven lehet, hogy a nonprime meccseken állandó jelleggel alkalmazni kell majd. Ha már megcsinálták, kamatoztatni is akarják majd a tudását. Reméljük ha többen kezdik használni, eredményesebb is lesz, mint most.

Egy hónapja létezik a Trust Factor, lássuk az eddigi tapasztalatokat – gamer.hu

A CS:GO új karma rendszere eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Velünk van a baj és rosszul használjuk, vagy maga a Trust Factor a hibás? A Trust Factort egyfajta Megváltóként üdvözölték a játékosok egy hónapja, mikor az Operation Hydra után bekerült.

Dolgok amiket szinte kizárt, hogy tartalmazni fog:

Source 2 motor – Ne is álmodozzunk, felesleges. Annyi mindennek kellene még történnie odáig, hogy még beszélni róla is időpazarlás. Nem és kész.

Új fegyver – Pont a már említett Revolver példája vehette el a Valve kedvét a további kísérletezéstől ,de új fegyverről még csak pletykák sem terjengenek.

Hitbox update – A CS:GO hitboxai nem tökéletesek, ez igaz. De FPS játékok közül még így is az egyik legkiforrottabb változat. Kizárt, hogy a közeljövőben hozzányúljanak, bármennyire is bosszantó, ha éppen nem ad be egy-egy lövést.

Új kés – Ilyen is régen jelent már meg, egészen pontosan 2016 februárjában. Ez pedig nem véletlen, úgy tűnik a késeket inkább skinekkel, mint teljesen új típusokkal akarja változatossá tenni a Valve.

Természetesen azok se ijedjenek meg, akik a szokásos mikulássapkás csirkékre vágynak, vagy hogy a Zeus jégcsapot lőjön egy hónapig.

A Valve minden évben hoz valami ehhez hasonló teljesen felesleges újítást, ez idén sem lesz máshogy.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva