Counter Strike

Trust Factor vagy Prime? Lehet, hogy pont emiatt kapsz túl sok csalót mostanában


A CS:GO legújabb találós kérdése, de mi a válasz? Ha túl gyakran találkozol csalóval, ne csodálkozz! Lehet, hogy pont a Trust Factor tehet róla.

A Valve legutóbbi nagy dobása a Trust Factor bevezetése volt, ami egy rendkívül jó kezdeményezés, hiszen a FaceIT/ESEA karmarendszerét próbálták integrálni a játékba. Ezzel pedig arra sarkallva a játékosokat, hogy jól viselkedjenek, ha nem akarnak toxic csapattársakat kapni. A rendszer egyébként kicsit túlságosan automatizált, rengeteg dolgot vizsgál a háttérben a játékosról. Ez nem feltétlenül hátrány, de jelenleg elég kevés beleszólásunk van, a commend rendszerre ráférne egy ráncfelvarrás.

Igen máris, ilyen kevéssel a megjelenés után:

MM keresési lehetőségek

Amióta integrálták a játékba a Trust Factort, azóta a fentebbi lehetőségek közül választhatunk, tehát a non-prime kikerült a rendszerből, így a Prime és a Trust Factor rendszerét használhatjuk, ha meccset szeretnénk keresni. Sokan viszont félreértik a Trust Factort, ugyanis ha ezt választjuk, akkor olyanok ellen is játszhatunk, akiknek csupán 10 órával rendelkeznek, emellett a gyakorlat azt mutatja, hogy sokkal több csalóval találkozhatunk, ha ezt választjuk.

A Trust Factor sajnos nem a Prime része

Sokan azt hittük, hogy a Prime-tól feljebbi lépcsőfok lesz a Trust Factor, ám sajnos úgy tűnik, hogy ez nem így van, hanem a non-prime poklát enyhítette némileg. Az is lehet, hogy jelenleg tesztüzem folyik és csak később integrálják a Prime mellé.  Csak akkor maradjatok ennél, ha szeretnétek javítani a rendszeren, egyébként minden más esetben maradjatok a Prime-nál! Ha az utóbbi időben túl sok csalóval találkoztál, esélyes, hogy épp a Trust Factor miatt van.

Egy hónapja létezik a Trust Factor, lássuk az eddigi tapasztalatokat – gamer.hu

A CS:GO új karma rendszere eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Velünk van a baj és rosszul használjuk, vagy maga a Trust Factor a hibás? A Trust Factort egyfajta Megváltóként üdvözölték a játékosok egy hónapja, mikor az Operation Hydra után bekerült.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva