Counter Strike

A legjobb indítási parancsok, amiket mindenképp érdemes beállítani


Pár percet vesz igénybe a beállításuk és nagyban megkönnyítik a dolgunkat játék során.

Az indítási parancsok hasonlóképp megkönnyíthetik az életünket a CS:GO-ban, mint egy tökéletesen testreszabott és beállított autoexec. Van pár olyan parancs, amit mindenképp érdemes beírni játék előtt, persze ezeket az igazi veteránok már ismerik, de nem mindenki foglalkozik ilyen részletességgel a játékkal, pedig megéri azt a pár percet beáldozni.

Az indítási paramétereket így tudod beállítani:

Steam -> Library (Könyvtár) -> CS:GO jobb klikk -> Properties (Tulajdonságok) -> Set Launch Options (Indítási Paraméterek Beállítása)

Itt pedig szóközzel elválasztva tudjátok beírni a parancsokat.

novid : A játék eleji videó nem fog többet megjelenni

tickrate 128 : Akkor hasznos, ha szoktál 128 tickes szervereken játszani, így nem kell a konzolban állítgatnod meccsek között. Ha pedig 64 tickes szerverre mész, semmit sem befolyásol, marad minden 64 ticken.

-nojoy : Megszünteti a joystick támogatást, ha nem tudsz FaceIT-re felmenni, akkor jól jöhet! Emellett pedig némi plusz fps-t is jelent olykor!

-console : A fejlesztői konzolt a megjeleníti már a játék elején.

-nod3d9ex1 : Ez a parancs meggyorsítja az alt-tabból való visszatérést, azoknak ajánlott, akik gyakran rakják le a CS-t játék közben tálcára.

Az alábbi parancsok nem ajánlottak!

A HRTF update óta az alábbi parancsok sajnos már nem működnek úgy, mint régen. Korábban érdemes volt használni őket, ám sajnos mára mikrolaggot okoznak és rengeteg fps-től eshetünk el, ha bent hagyjuk őket!

–threads 4 : Ezzel arra kényszerítjük a játékot, hogy a processzorunk mind a 4 magját kihasználja, de ezt inkább bízzuk a Windows-ra.

–high : A cél itt az lenne, hogy magasabb prioritással kezelje a játékot, mint a többi alkalmazást, ami szintén logikusnak hangzik elsőnek, de sajnos ez sem működik már. Kukába vele.

Ha szeretnéd a CS:GO beállításait is beállítani a lehető legjobbra, akkor az alábbi cikkben segítünk, hogy mi-mit jelent pontosan!

Az ideális CSGO beállítások kézikönyve – gamer.hu

Kedvenc játékunk beállításai első ránézésre teljesen egyértelműek, ám valójában kb egy brutális labirintus az egész. De csak mostanáig. Sokan esnek abba a hibába, hogy erős gépük van, ezért mindent maxra tolnak. Ezzel csak az a probléma, hogy van jó pár olyan helyzet, ahol pont emiatt tud az ellenfél gyorsabban reagálni, nála a játékeffekt nem olyan zavaró, mint azoknak , akik maxra húzták a beállításokat.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva