Counter Strike

Kivonták a TyLoo matricákat, a piac meg van őrülve!


Mindenki TyLoo matricát akar, nincs mese, hiszen lehetséges, hogy ez lesz a következő iBUYPOWER.

Két napja még csak tárgyalt a Flash a Valve-al arról, hogy cserélhessenek a TyLoo-val, akik nem tudtak megjelenni a bostoni majorön, mivel  Hansel “BnTeT” Ferdinand nem kapott megfelelő vízumot az Egyesült Államokba. Nagyon úgy tűnik, hogy sikerrel jártak, hiszen tegnap késő este már az ELEAGUE bejelentette, hogy a Flash lesz jelen a TyLoo helyett.

Jó befektetést keresel? Akkor nézz rá a TyLoo matricáira, ugyanis kivonhatják őket! – gamer.hu

Aki befektetne CS:GO-ba, annak érdemes szétnézni az idei matricák között, méghozzá a TyLoo matricákat kell keresni. Korábban már észrevettük, hogy a TyLoo matricái a legdrágábbak, ami nem olyan nagy csoda, hiszen nem volt még idáig kínai csapat a Major-ön, a CS:GO-t pedig nemrég vezették be hivatalosan is Kínába, ahol hatalmas népszerűségnek örvend a játék.

Mivel régóta üzletelek matricákkal, ezért egyből a lehetséges lehetőségekre asszociáltam, amiből szinte csak jól jöhetünk ki pénzügyileg, emiatt remélem sokan beruháztatok a tegnapi cikkünk ajánlására, hiszen a mai nap kivonta a Valve a legújabb frissítésével a TyLoo matricákat a korábbi kapszulákból és egy új kapszulát dobtak piacra, a régit így már nem lehet többé eladni, emiatt az ára annak is jócskán felugrott.

A tegnapi árakhoz képest, ma ugyan azért a matricáért közel 10-szeres árat kell kifizetnünk, a csúcsot a Foil viszi, ami tegnap még 57 €-ért ment, ma viszont 402-re ugrott az ára, ám aki csak a sima TyLoo matricát vette tegnap 0,9 € környékén, az ma 9,6 €-ért is el tudta adni, ha korán kelt. A graffiti ára nem emelkedett olyan vészesen, de a szokásoshoz általános emelkedéshez képest még a 4,2 €-s ára is egész jónak mondható.

Mit csináljunk, ha vettünk matricát?

Érdemes eladni még a hype alatt, most ugyanis mindenki be akar fektetni hirtelen, ám ez a befektetési kedv nem sokáig lesz ilyen magas, akkor pedig valószínűleg lesz egy nagyobb esés a marketen. Aki viszont hosszabb távon gondolkodik, az nagyobb összeget is szakíthat, ám ehhez valószínűleg több évre van szükség. Én a megvásárolt matricáim 80%-át eladtam a hype alatt, a többit pedig megtartom, hiszen könnyen lehet ez a következő iBUYPOWER.

Érdemes befektetni?

Ha hosszabb távban gondolkodsz, akkor érdemes lehet, ám elég rizikós, hogy mi is lesz a jövőben a matricával, viszont a legfontosabb, hogy semmiképp se most a hype alatt vedd meg. Ez pár nap alatt valószínűleg leül és elkezd csökkenni az ára, ami miatt egyre többen akarnak majd megszabadulni tőle, így nagyot fog zuhanni végül a matricák ára. Utána pedig lehet majd reménykedni, hogy az iBUYPOWER magasságokba emelkedjen a TyLoo matrica ára is, de valószínűleg ez több év.

Hogy miért szökött fel ennyire az ára?

Jön a Panorama UI repült a TyLoo matrica – Update log – gamer.hu

A szerdai frissítéssel végre kaptunk némi ténylegeset a Panorama UI-ból és nem ez az egyetlen újdonság. A szokásos szerdai frissítés ismét megérkezett hozzánk, ezúttal viszont okkal reménykedhetünk. A Panorama UI-t már azóta várjuk, mióta a Valve bejelentette a kínai megjelenést, ám sajnos nem sikerült tartani a Valve-nak a 2017-es megjelenést, viszont most a legújabb update alkalmával egy új mappa jött létre a CS:GO könyvtárában Panorama néven.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva