Counter Strike

Feltámad a Pixel – 3 csapatot is szét kellett bombázni az újra egyesüléshez


Úgy néz ki megvan a recept, mi hozza össze a korábban feloszlott magyar ötösöket. Siker, pénz, csillogás ... Mi más?

Áldozat nélkül nincs győzelem, ezt már régóta tudjuk a hazai CS-ben. A legjobb csapatok megalakulását mindig egy kis csere-bere övezi, a régi/új Pixellel sincs ez másként. DEv újra összeszedte a régi bandát, és felélesztette a Pixel itthon már betonnak bizonyuló legutóbbi lineupját.

Aaron, bodito, bzt, DEv és plum – csak hogy ABC sorrendben haladva meg ne bántsunk senkit.

A gond csak annyi volt, hogy közülük már hárman is más csapattal gyakoroltak, mikor jött a felkérés. De egy ilyen hívásra nehéz nemet mondani, így újra van Pixel, újra él a remény. És hogy mi volt az, ami újra összehozta a srácokat így öten? Siker, pénz és csillogás, semmi más!

Március 23-25 között tartják majd az eddigi legnagyobb hazai esport rendezvényt, a V4 Future Sports Festivalt, erre ez a nagy feszülés. A torna CSGO-s szakaszán 8 csapat kap lehetőséget, hogy összemérjék erejüket. Ebből négy meghívott: FaZeVirtus.Promousesports és a HellRaisers. A maradék négy csapat a régióbók kvalifikál, minden országból egy. A csapatok között 500 000 eurót dobnak szét, vagyis tényleg minden adott egy nagy áttöréshez:

  • legyűrni egy Tier1 világsztár ötöst élőben, versenyen
  • rengeteg pénzzel hazatérni a verseny után
  • hazai közönség előtt megmutatni, igenis mit tud a magyar CS:GO

A magyar kvalikból egy csapat jut majd tehát ki a LAN-ra, a selejtezőkre való nevezés már el is kezdődött. Az első januári CS:GO selejtezőre ITT, a másodikra pedig ITT tudtok nevezni.

Ennek apropóján minden magyar játékos nekiállt összerakni a csapatokat, leporolni az egérpadokat. Így tettek DEv-ék is, hiszen ha emlékeztek még, december elején a SECre való kijutás után aaron átigazolt a GameAgentsbe, cserbenhagyva a többieket. Azóta kiderült nem érte meg nekik otthagyni a jól működő együtteseket, reméljük tanultak a hibájukból. Szerencsére mindenhol félretették az ellentéteket, így mind a Nice-Gaming, mind a PIXEL a régi felállással indul újra.

Azonban a SEC-en való indulás még mindig kérdéses a Pixelnél. A csapaton belül még nincs tiszta döntés, így ez a kérdést még elnapolták.

De már az is ritka dolog, hogy az emberek így félre tudják tenni a konfliktusokat, és közös erővel a nagyobb célért újra együtt küzdjenek!

Reméljük, most már ugyanez a helyzet:

“Ha kikapunk se fogunk oszlani, vagy embert cserélni” – DEv villáminterjú

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva