Counter Strike

Eltaposott Csírák! A Nice Gaming 16:14-re verte a Sproutot az IEM Katowice kvaliján


A magyar csapat egy Majort megjárt ellenféllel szemben is helyt állt a legjobb 64 között. Camperrel szinte szárnyalnak, de mi lesz nélküle?

Spiidi, kRYSTAL, denis, innocent és NaToSaphiX – ismerős nevek ugye? Ők így öten alkotják a Sprout legénységét, akik a Major 24-es keretében is megfordultak pár hete.

De Major szereplés ide vagy oda, a Nice Gaminggel nem bírtak a srácok.

Forrás: Nice Gaming

Az IEM Katowice kvali 64-es körében ugyanis éppen egymás ellen dobta őket az ágrajz. Eleinte lehet örültek neki a Sproutos srácok, ám a magyar csapat hatalmas meglepetésre behúzta a meccset! A győzelemben komoly szerepet vállalt Camper, akinek a Major játékosok elleni 1v4-nél sem remegett meg a keze.

200 IQ kivárás és félelmetes 1 tap a pálya másik felére:

Érdemes megnézni az 1v4-re érkezett reakciókat is, a chat szinte felrobbant 1-1 ilyen körnél. A V4-es versenyről egy másfél évvel ezelőtti TF2 ban miatt kitiltott Camper megmozdulásait még a V4-es verseny kommentátorai is csak magasztalni tudták.

Úgy néz ki egyre nő a #freecamper támogatóinak tábora.

A V4 bekeményített – Rákosi indulhat, a N6 nem – gamer.hu

A V4 szigorítása kicsit túl erősre sikeredett. A V4 CS:GO kvalifikációján rendkívül kemény szabályokat vezettek be a szervezők, ugyanis a V4 Future Sports Festival CS:GO selejtezőire nem nevezhet, olyan játékos, akit a fő platformok egyikén csalásért bannolták az elmúlt két évben. A fő platformok a következőket jelentik: az ESL, ESEA, FaceIT, Cevo és a Steam.

Az IEM kvali következő fordulójában már nem maradt erő a csapatban, a 16:14 sokat kivett belőlük, így a Top32-nél már nem jutott tovább a csapat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva