PUBG

Egymillió kitiltott PUBG játékos csak januárban – a héten jöhet a megváltás?


Nem, nem összesen!

Bizony, nem olvastad félre, több mint egymillió játékost banolt ki a PlayerUnknown’s Battlegrounds jelenlegi anti-cheat megoldása. Ez annak fényében is brutális szám, hogy decemberben írta ki twitterre a BattleEye, hogy márciustól-decemberig tartó időszakban 1.5 millió csalót fogott meg a rendszer.

A héten azonban érkezik egy új anti-cheat a játékhoz. Már ezelőtt héten meg kellett volna, hogy érkezzen, azonban Test Serveren még voltak vele gondok, így erre a hétre halasztották a kiadását. Várhatóan ez a csalásszűrő rendszer sokkal agresszívabban lép fel mint a jelenlegi.

Ennek azonban árnyoldalai is lesznek, rengeteg harmadik féltől származó segédprogram is tiltólistára kerül. Ilyen például a sokatok által használt ReShade is. Ebben a cikkben megtalálsz minden szükséges információt az eltávolításáról:

RIP ReShade? Bekeményít az új PUBG Anti-cheat

Azonban nem ez az egyetlen dolog ami változni fog az új anti-cheat érkezésével, nézzük is sorba őket:

<In-game Report> 

A fejlesztők továbbra is biztatnak a funkció használatára, hiszen így még hatékonyabb lehetőség nyílik a csalók kiszűrésére. Azonban arra is felhívják a figyelmünket, hogy még bizony akadhatnak gondok a visszajátszásokkal a bugoknak és a hálózati problémáknak hála.

<Fájl módosítások>
Ha valamilyen módon módosítod / TÖRLÖD / vagy manipulálod a játékfájlokat, akkor előfordulhat, hogy nem tudod majd elindítani a játékot. Ez miért is lehet érdekes? Sokatok használja a .pak eltávolítós módszert, hogy csak Erangelre dobja be őket a játék, így lerövidítve az állandó ki és belépés idejét.

Természetesen ezt nem szabad egy napon említeni a csalásokkal, feltehetőleg csak nem indul el a játékod majd a következő frissítés után.

A játékfájlok visszaállítása egyszerű, vagy visszamásolod a kitörölt fájlokat a helyükre, vagy pedig a Steam fájl ellenőrzését használod. Ezt a következő módon teheted meg:

A Steam könyvtárban megkeresed a játékot, majd a jobb egérgomb segítségével előhozott menüben kiválasztjuk a Tulajdonságok opciót


A helyi fájlok fülön pedig kikeresed a 4. opciót és lefuttatod, kész is volnánk!

<Családi megosztás>

Ezt a lehetőséget is megszünteti a PUBG Corp. Az ok nem más: rengeteg sebezhetőség rejlik ebben a funkcióban, melyeket kihasználva előnyhöz juthatnának a csalók.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva