Counter Strike

Februárban CSGO mérgezést kapunk, jön a summit és a “mini Major” magyar közvetítéssel!


Két nagy eventet rendeznek februárban, az egyik egy mini-major, a másik a leglazább "verseny", amit valaha rendeztek.

Az első a Summit, ami február 8-11-ig tart, utána jön a StarLadder, ami február 17-25-ig esedékes, véssétek a naptárba. Mindkettőről lesz magyar stream, amit a gamer.hu csapata hoz el nektek ezen a csatornán.

A summit nem is egy verseny, sokkal inkább egy pár napos baráti lanparty, grillezéssel, játékokkal, sztorizgatással, egyszóval tényleg, mintha egy lanparty-t követnénk végig a színfalak mögött. Ha nem nézted az előzőt, akkor itt egy kis szösszenet a legjobb pillanatokból, ha tudsz angolul KÖTELEZŐ darab:

A résztvevők között 150 000$-t dobnak szét, egész jü meccsek jöhetnek össze, akár egy NIP-Cloud9, esetleg az SK-Vega Squadron is üthet így a Major után. Érdemes lesz velünk tartani, a meccsek és a hangulat parázs lesz az egyszer biztos, csak ti kelletek hozzá!

Az SK itt már ismét boltz kíséretében érkezik, bemutatkozik Kjaerbye a North-ban, NAF a Liquidben, szóval lesz újonc avatás bőven.

hltv.org

A StarSeries szinte egy mini-Major, a 16-ból csak 3 csapat nem volt ott Atlantában. Illetve 4, hiszen a TyLoo nem tudott kimenni, elviekben ők képviselték volna Kínát. Európából két együttesnek volt spot a lanon, DeadFoxék gyorsan lecsaptak az egyikre ráadásul elsőként jutottak le:

EZ for Bence! A Vega Squadront is a levesbe aprították, megvan a LAN indulás

300 000$-os prize pool, ne feledjétek, hogy ez több mint a korábbi Majorok összdíjjazása. A csoportkörökben a szokásos svájci rendszer köszön vissza, azonban Bo3 lesz az összes meccs. A 16 csapat felétől el kell búcsúznunk, majd jön az egyenes kieséses szakasz. Az egyik legnagyobb kérdés, hogy a Virtus.Pro hogyan fog szerepelni, miután TAZ kispadra került.

hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva