Counter Strike

A GameAgentsnek nincs ellenfele, veretlenül jutottak ki a csoportkörből a bets.net kupában!


Innen még küzdeni kell ám a 100 000$-os Kijevi lanig, de meglehet.

A dán Tricked-et is legyőzték a srácok, így 3:0-ás veretlen statisztikával indulnak neki a következő körnek. A 40 induló csapatból mindössze 16 jut tovább, az 5-6-7-8 helyezett 1000$-t nyer, a 3-4. 1250$-t illetve spotot kap a Bets.net Masters 100 000$-os lanjára, a 2. helyezett 1500$-t és szintén spot a lanra+a StarSeries 5. szezonjára, míg az első 2000$-t és ugyanúgy spotot a lanra, illetve a StarSeries 5. szezonjára.

Nem rossz, mi?

hltv.org

Az eddigiek alapján ez simán összejöhet. 16:8 nem egy szoros eredmény, a dánok pedig nem rossz játékosok. Zero és koloRRR továbbra is megállíthatatlan, a hltv.org players of the week összeállításában is igencsak jól szerepelnek a GA játékosai. koloRRR lőtte a legtöbb AWP killt körönként, Zero rendelkezik a legjobb ratinggel nyomában koloRRR. Az egész listát ezen a linken érhetitek el.

hltv.org

, Érdekesség, hogy korábban Gabesson játszott a Tricked színei alatt, 2015 márciusától egészen júniusig. A mérkőzést Zero elegáns 1v1 winjével hozta a GA, nagyon okos megoldás:

A csapattal készített interjúnkról se maradj le!

“Mindent meg fogunk tenni a győzelemért, utálok veszíteni!” – Gabesson & koloRRR interjú – gamer.hu

A GameAgents nyerte a V4 kvalifikációt, de elég sok dolog történt a legutóbbi interjúnk óta, szóval megkerestük gabessont és koloRRR-t. Sziasztok! Gratulálok a V4 kvalifikációhoz! Most hogy már fixen kijutottatok mik a tervek? Örültök, hogy eljutottatok és már minden meccs ajándék innentől, vagy rámentek az első helyezésre? gabesson: Hali! Köszönjük szépen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva