Counter Strike

Xizttől is megvált a NiP – Már meg is van az új 5.Újabb tagcsere történt a NiP-nél, reméljük a legjobbakat.

A svéd csapat ismét frissített a CS:GO arzenálján, Xizt helyét pedig a GODSENT kispadján lévő játékos, dennis fogja átvenni, akinek nem lesz egyszerű dolga, ugyanis rögtön az IGL szerep is ráhárul.

dennis, még a fnatic színeiben | Forrás: HLTV

A korábbi tagcserék nem hozták meg a várt sikert, hiába villant meg a NiP magic az IEM Oaklanden és hozták el az első helyezést, legutóbb a cs_summit 2-n az utolsó helyezéssel kellett beérniük, de a BLAST Pro Series és az ESL PRO League Season 7 Finals sem sikerült sokkal jobban a csapatnak.

Ezt a rejtett búcsúzást már ismerjük, úgy tűnik Xizt kikerül a NiP kezdőjéből – gamer.hu

Olofmeister igazolása előtt ugyanez történt, a svédek úgy tűnik megint elspoilereznek egy cserét. A NiP szekerét már nem a korábbi sztárok tolják, ezt sajnos minden versenyen megtapasztaljuk. F0rest és GeT_RiGhT még bírja valahogy a lépést a fiatalokkal, Xizt felett azonban eljárt az idő. Az egykori Major győztes irányító teljesítménye mélyponton tanyázik, ilyen rosszul még sosem játszott.

Xizt így a kispadra kényszerült, feltehetőleg hamarosan szabad ügynök lesz belőle és remélhetőleg egy másik csapatban láthatjuk a jövőben. Voltak már pletykák a távozását illetően, hiszen Xizt mostanában alulmúlta önmagát és nemrég kapott egy saját egérpadot a NiP-től, csak úgy, mint korábban friberg. A legendás NiP magból már csak ketten maradtak a csapatban, forest és GeT_RiGhT személyében.

A lineup a következőképp alakul:

Sweden Patrik “f0rest” Lindberg
Sweden Christopher “GeT_RiGhT” Alesund
Sweden Fredrik “REZ” Sterner
Sweden William “draken” Sundin
Sweden Dennis “dennis” Edman

Sweden Faruk “pita” Pita (edző)

Sweden Richard “Xizt” Landström (kispad)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva