Counter Strike

Gabessonék ismét aláírtak a GameAgents-szel!


Végre megvan a szerződés, a GameAgents szekere megy tovább!

A GameAgents tegnap bejelentette a hivatalos oldalán, hogy ismét szerződteti a jelenlegi csapatot, aminek a magja a jól ismert gabesson, koloRRR és fleav trió már 2017 szeptember óta. A csapat tagjai azóta cserélődtek, hiszen korábban még FLASH is itt játszott, de volt itt még ZEN, barcode, bodito, Aaron és CRU1CAL is. Aztán az elmúlt időben jött két új játékos, akivel úgy tűnik kezdenek összehangolódni. A GA új lineupjában ugyanis helyt kapott Patrik “Zero” Zudel és Anders “pbD” Aidemark is, bár pbD csupán jelenleg próbaidőn van.

“Mindent meg fogunk tenni a győzelemért, utálok veszíteni!” – Gabesson & koloRRR interjú – gamer.hu

A GameAgents nyerte a V4 kvalifikációt, de elég sok dolog történt a legutóbbi interjúnk óta, szóval megkerestük gabessont és koloRRR-t. Sziasztok! Gratulálok a V4 kvalifikációhoz! Most hogy már fixen kijutottatok mik a tervek? Örültök, hogy eljutottatok és már minden meccs ajándék innentől, vagy rámentek az első helyezésre? gabesson: Hali! Köszönjük szépen.

Miután a magyar V4 kvalifikációt a GA nyerte, így ez egy remek teszt lesz az új felállásnak, reméljük sikerül nekik jól teljesíteni majd a versenyen, de biztosan nem lesz egyszerű dolguk.

A GameAgents lineupja így a következőképp alakul:

 Gábor “gabesson” Málovics
 Fodor “fleav” Levente
 Ádám “koloRRR” Domoszlay
 Patrik “Zero” Zudel
 Anders “pbD” Aidemark (próbaidő)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva