PUBG

Újabb módszer terjed: teleportálva és AFK-zva nyerik a meccseket a cheaterek


Újabb trend terjed, amivel könnyen tudnak a csalók BP pontot farmolni, reméljük még a PUBG Corp. időben javítja a hibát.

Aki követi a PUBG-vel kapcsolatos eseményeket, annak nehéz újat mondani. Volt itt már minden, kezdve az óriásira megnövelt fegyvermodellektől kezdve, a hegyeken keresztül átlövő játékosokon át, a a speedhackig minden. Most viszont egy újabb módszer terjedt el amivel szinte zéró befektetéssel farmolhatják a BP pontot a csalók.

AFK win? Úgy tűnik lehetséges

Az új módszernek az alapja az az exploit, amit kihasználva mászás közben oda teleportálnak a cheaterek, ahová a kedvük tartja. Ennek a segítségével a térkép bármely pontjára teleportálhatnak, olyan helyekre is, ahol nem sebez a kék zóna, így nem feltétlenül kell harcolniuk a játékosoknak, ha nyerni akarnak. Az alábbi videóban láthatjátok, hogy hogyan is működik a dolog.

Persze ettől függetlenül sokan funolásra használják a játékhibát. Szóval ha váratlanul odakerül valaki mögétek vagy éppen az utolsó szűkülésnél sehol sem találjátok az ellenfeletek, könnyen lehet, hogy épp ezt a glitch-et használta ki a a játékos.

We met an "AFK Chicken dinner cheat" today, I recorded his last action before magically disappeared in the map from PUBATTLEGROUNDS

 

Forrás: reddit

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva