Counter Strike

Ez már tényleg felháborító! Ismét kulcspillanatban tálcázott le egy gép a versenyen


Dupreeh könnyű kill helyett inkább meghalt, a döntő pálya egyik legfontosabb pillanatában.

Coldzera egyszer már pórul járt az ESL versenyén, a gép őt is egy random letálcázással viccelte meg. Az adminok tehetetlenek voltak, a kört és az egész meccset megnyerte ennek a hibának hála az Astralis.

Akkor még nem tudtuk, hogy ez sajnos csak a kezdet volt …

Áll a bál, botrány Katowicében! A helyi PC technikai hibája miatt bukta el meccsét az SK

Most ugyanis az ALT+TAB visszanyalt, újra megtörtént a dolog. Most az Astralis kapta, ráadásul az elődöntő legvégén! A FaZe ekkor már 1:0-ra vezetett miután megnyerte Cache-t GuardiaN eszméletlen VAC lövésével. Ha még nem láttátok ezt a mesteri Lacika-villanást, ITT megnézhetitek mit alkotott.

A második map Overpass volt, 14:10-re vezetett a FaZe. Az Astralis pisztolyokkal force-olt, és dupreeh szerezhetett volna magának egy AK-t azzal, ha oldalba lövi a védtelen NiKo-t.

A technika azonban máshogy gondolta, lövés közben letálcázott, így NiKo szerezte a killt és megtartotta az AK-t…

A helyzet ugyanaz, mivel már volt sebzés a körben, nem lehetett visszajátszást kérni. A kört lehet akkor se hozza le a dán csapat, ha dupreeh megöli NiKo-t, így viszont fixen nem maradt esélyük. Akkor 4v3 lett volna, így 5v2 maradt.

Az ESL lassan a körmére, vagyis Windows-ára nézhetne azoknak a gépeknek, mert ez nem normális, hogy egy versenyen több kört is a PC-k hozzanak le…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva