Counter Strike

Holnap robbanhat a G2-bomba, nagy bejelentésre készül a tulajdonos


Ocelote, a G2 tulajdonosa nem szokott csak úgy indokolatlanul kiállni a nyilvánosság elé. Most mégis megteszi, úgyhogy komoly változásra számíthatunk.

A G2 háza táján vannak bajok, ezt pontosan tudjuk. A francia sztárcsapat immár egy éve gyakorol együtt, de úgy tűnik érik a csere az ötösön belül.

Persze nem csak úgy a semmiből, a várható cserének voltak előzményei bőven!

Az elmúlt egy évben voltak, szép eredményei az ötösnek, ezt el kell ismerni:

  • megnyerték hazai közönség előtt a DreamHack toursi állomását
  • az ESL Pro League ötödik szezonjának döntőjében sem találtak legyőzőre
  • a DreamHack Masters Malmö bajnokai is ők lettek

Ez mind szép és jó, de ezek mellett bőven akadtak kiábrándító szereplések is, és belőlük sokkal több jutott a szurkolóknak:

  • A Majorokon előbb kiestek a csoportkörben, majd Bostonban legendák lettek ugyan, de a nyolc közül itt sem jutottak tovább.
  • A LAN-győzelmek mellett alig játszottak döntőt, rendre kiestek még a finálé előtt.
  • 2018-ban eddig 3 nagyversenyen indultak és sokat elmond szereplésükről, hogy ezek alapján született meg a “G2-átok” kifejezés. Hibátlanul kezdenek, aztán kikapnak a későbbi győztestől és kiesnek.

CS:GO X-akták – Meglepő sorozat ütötte fel a fejét, bemutatkozik a “G2-átok” – gamer.hu

2018 eddig 3 nagyversenyt adott a CS:GO világának, de szinte mindegyik teljesen más volt. De csak szinte! Volt ugyanis egy közös pont mind a háromban. Az ELEAGUE Major, a StarSeries és az IEM győztese bár 3 különböző csapat lett, volt bennük valami egyforma.

A tavalyi év felemás szereplése és 2018 eddigi kudarcai után viszont gyökeres változás érkezhet. A G2 tulajdonosa legalábbis megszellőztetett egy nagy bejelentést a CS:GO csapattal kapcsolatban:

Semmi konkrétum, semmi spoiler csak a bizonytalan találgatás. Viszont az, hogy megköszöni a támogatást nem sok jót jelent. Általában rossz híreknél szokták bedobni ezt a kártyát… De ha már így van, leírjuk a legvalószínűbb forgatókönyveket:

  • Csere a kezdő ötösben – apEX entry formája nem éppen kirobbanó, simán elképzelhető egy RpK vagy ScreaM igazolás. De bodyy is húzhatja a rövidebbet és érkezhet kioShiMa is akár.
  • Fejlemény shox sérülésével – javulhatott a kezeléseknek hála, de akár rosszabbra is fordulhatott a dolog. Napirenden lévő téma ami erősen befolyásolná a csapat életét.
  • Új névadó a csapat mögött – bizony ez is játszhat, hiszen a PSG esport részlegéről régóta pletykálnak a csapat kapcsán.

Persze lehet, hogy csak óriási bait az egész és egy teljesen jelentéktelen dolgot fújnak fel. De az eddigiek alapján Ocelote nem szokott ilyeneket húzni,

ha ő szót kér akkor olyat mond, hogy lepadlózunk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva