PUBG

Kiszivárogtak a fegyverskinek – Helló CS:GO!


A PUBG Corp. elmozdult a CS:GO és a Fortnite irányába, mi jöhet még?

Aki korábban CS:GO-zott, annak egészen biztosan nem lesz újdonság, hogy fegyverskinek vannak a játékban. A PUBG Corp. áthozta a CS:GO-ból jól ismert rendszert, ezen felül pedig az ejtőernyőskinek is hamarosan bejönnek a játékba, ezt pedig a Fortnite-ban láthattuk korábban. A teszt szerverre érkezett egy elég nagy update, amiben már pár fegyverskin is helyet kapott, persze még nem kerültek bevezetésre, csupán az ügyesebb adatbányászok szúrták ki ezeket.

Na és milyenek a skinek? 

Aki valami CS:GO-hoz hasonlító gyönyörű skint várt, az most egészen biztosan el fog szomorodni, mert elég csúnyácskára sikerültek első ránézésre. Kaptunk tök jó camo fegyvereket, amivel még kevésbé fogunk látszani egy-egy bokorból, de az aranyozott Kar98k biztosan népszerűbb lesz, hogy a szintén aranyozott M4-ről ne is beszéljek.


Az ejtőernyőskinek sem épp olyanok, mint amire számítottunk volna, ellenben a női páncél meglehetősen brutálra sikeredett, a level 3-as backpack pedig kevésbé feltűnő, mint a jelenlegi alapskin.

Az összes fegyvert itt tudjátok megnézni.

Hogyan kerülnek majd bele a játékba?

Erre még nem tudjuk a konkrét választ, de feltehetően ebből is jókora bevétele lesz a PUBG Corp.-nak, szóval elég nehezen tudnánk elhinni, hogy a földön fognak ezek heverni. Sokkal valószínűbb, hogy a H1Z1-féle módszer fog ide is bekerülni. Feltehetően ládákból tudjuk majd kinyitni a skineket és amint felvettük a fegyvert, nekünk az általunk kiválasztott skint fogja mutatni. Szóval ha felvettük a fegyvert a földről, akkor fog rákerülni a skin.

Csak meg ne ölje a játékot!

Csak ezt ne…

A CS:GO esetén eléggé túlzásba vitte a Valve a skineket, amiket a közösség először nagyon kedvelt, de egy idő után már kevésbé érdekelte az embereket. Nagyon sok múlhat azon, hogy milyen szinten teszik be a játékba. Egy Hello Kitty-s UAZ-nak szerintem senki sem örülne. Egyre kevésbé gondoljuk úgy, hogy a fejlesztőknek továbbra is a realizmus a prioritásuk, azt pedig még kevésbé tudjuk elképzelni, hogy máris fogytán lenne a pénzük. Az biztos, hogy az új roadmap óta az irány elég érdekes.

Megérkezett a PUBG 2018 roadmap! – gamer.hu

Már áprilisban kipróbálhatjuk az új pályát is! A funkciók kivesézése előtt fontos megemlíteni, hogy a a fejlesztők mostantól kéthavonta jelentős tartalommal szeretnék bővíteni a játékot. Az első ilyen hónap március lesz. Az ilyen nagyobb volumenű frissítések között természetesen számíthatunk kisebb frissítésekre is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva