Gaming

Meta Snapshot+eddigi 20 győzelmes Clash Royale League paklik


Megjelentek az első 20 wines deckek.

Ahogy már korábban írtunk róla, elindult a Clash Royale League, ami amellett, hogy jó móka, az első lépés a profivá válás útján.

Néhányan alaposan bekezdtek, ugyanis jó pár 20 győzelmes van már, melyek paklilistáját ide kattintva megtekinthetitek. Aki szeretné megcélozni ezt a számot, annak kiváló merítési lehetőség!

A ladder metáról – a csapból is Zap folyik

“Wwoody123” nevű Reddit felhasználó posztolt egy összefoglalót arról, hogy milyen paklikat használ a top 200 játékos, és írt a lapok egy részéről is. Lássuk ezeket!

A Zap nem meglepő módon megtartotta pozícióját, mint a magasan legtöbbet használt lap. A Bats népszerűsége folyamatosan csökken, a Minion Horde-ot pedig egy Fireball eltünteti, így a Mega Minion a legnépszerűbb légi egység. Az Ice Spirit és a The Log továbbra is stabil részei a Cycle pakliknak.

forrás: vignette.wikia.nocookie.net

A Dark Prince népszerűsége nőtt a legnagyobbat – nem meglepő, sokak szerint túlzottan megerősítették. Ennek a lapnak a dominanciája picit visszavetette a Goblin Gang használatát, de még mindig a top 10-ben van.

forrás: vignette.wikia.nocookie.net

Amit még érdemes kiemelni, hogy a nerfelt lapok közül a Skeleton Barrel és a Mega Knight teljesen eltűnt, illetve a legújabb lapot, a Magic Archert sem használta senki se.

a lapok használati aránya

Végezetül jöjjenek képekben a top 200 által használt paklik!

Ti milyen paklival rankedeztek (vagy épp toljátok a ligát)?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva